Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Dilluns, 11 Juny 2018 07:35

La Granada - La Múnia, final de la Copa Ràdio Vilafranca 2018

La Granada busca el títol de lliga (Foto de Joan Sòria). La Granada busca el títol de lliga (Foto de Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics de Tercera i Quarta Catalana, fa un parell de setmanes es va encetar una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. Després de quatre partits força igualats a la primera ronda, ja tenim aquí la gran final del torneig entre la Granada i la Múnia.

Inici demoledor visitant: Riudebitlles 1-3 La Granada

Amb aquest encontre s'encetava les Semifinals d'aquesta edició de la Copa Ràdio Vilafranca 2018, dos equips que es coneixeran la propera temporada a Tercera Catalana i que van oferir un bon espectacle. La Granada va aconseguir passar a la final després de vèncer al Riudebitlles (1-3), en un partit disputat on els visitants van estar millor sobre el terreny de joc. De fet, Marc Dolcet va avançar als seus ràpidament (0-1 13') i Joan Pons feia el segon per ampliar l'avantatge (0-2 17'), però Pau Feixas va retallar diferències per marxar als vestidors amb aquest resultat (1-2 19'). A la represa, es va igualar una mica més l'encontre, però el gol de penal de Juanjo Calvo va matar el partit (1-3 55'). Ramón Pontnou va ser expulsat amb vermella directe (86').

Demostrant la categoria: Les Cabanyes 1-5 La Múnia

Era el partit amb més desigualtat de l'eliminatòria i així es va traduir a l'electrònic. La Múnia es va classificar per la final després de golejar a les Cabanyes (1-5), en un partit que ja es va començar a decidir a la primera meitat amb les dianes de Jordi Cano (0-1 25') i Xavi García (0-2 44') just abans del descans. A la represa, els locals van intentar dominar més el joc, però els visitants van tornar a demostrar la categoria superior amb tres dianes més per fer la 'maneta' provisional de Jordi Cano (0-3 60'), Marc Bastons (0-4 63') i Sergi García (0-5 79'). A les acaballes, Raúl Mesa va fer el de l'honor (1-5 81'). 

Escriure un comentari

Últimes notícies