Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Dimecres, 06 Juny 2018 12:55

El CF Vilanova i el San Mauro volen els Quarts

La tripleta golejadora dels anoiencs volen passar de ronda (Foto de Ramón Filella). La tripleta golejadora dels anoiencs volen passar de ronda (Foto de Ramón Filella).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Des de fa unes setmanes, ja està en marxa la Copa Catalunya Amateur 2018/2019. Aquest cap de setmana es juguen els vuitens de final on tenim dos dels nostres representants del territori. Tenim un Martorell - CF Vilanova i un San Mauro - Mollerussa com a rivals per passar de ronda.

Amb la il·lusió de passar als Quarts: Martorell - Vilanova CF (diumenge a les 17.30h al Camp Municipal Torrent dels Llops de Martorell)

El líder de Tercera Catalana s'enfrontarà al nostre líder de Segona Catalana i un dels màxims aspirants a obtenir el títol de lliga. El Martorell va acabar la lliga com a campió del grup 8 de Tercera Catalana amb 80 punts, tres punts per sobre del seus perseguidors Pª Unión Málaga i Pallejà, amb un ritme golejador de 100 gols a favor per 24 en contra i amb Abde Haddouch com a pitxitxi de l'equip amb 21 dianes. La passada ronda va passar guanyant a l'Athletic Rubí (0-3). L'àrbitre del partit serà Victòria Petrova Borislavova (Barcelona), assistit per Enric Montero Casado i David Jiménez Fernández (Barcelona).

Duel davant un invicte: San Mauro - Mollerussa (dissabte a les 18.00h al Camp Municipal de Santa Margarida de Montbui)

Un dels 'galls' d'aquesta competició davant el nostre campió de Tercera Catalana. El Mollerussa va quedar com a campió del grup 5 de Segona Catalana amb 80 punts, dos per sobre del segon classificat Tàrrega, sense perdre cap partit a la lliga, però empatant 11 encontres. Tenen un bagatge golejador de 79 gols a favor per 24 en contra, sent l'equip que menys gols va encaixar de la categoria, amb Eduardo Raya com a pitxitxi de l'equip amb 14 dianes. L'àrbitre del partit serà Sergi Roncero Huertas (Baix Llobregat), assistit per Adrià González Mas i Jordi Marc García Torres (Baix Llobregat).

Escriure un comentari

Últimes notícies