Esports Penedès

Divendres, 25 de Maig de 2018
Dimarts, 18 Abril 2017 10:34

L'Òdena perd a casa i els Monjos guanyen

El futbol comarcal i els números juguen un paper discret, però curiós (Foto de Mireia Revelles). El futbol comarcal i els números juguen un paper discret, però curiós (Foto de Mireia Revelles).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Seguim amb estadístiques curioses del nostre futbol comarcal. Aquest cap de setmana se n'ha trencat dues, concretament una al grup 12 de Tercera Catalana amb l'Òdena i una al grup 10 de Quarta Catalana amb els Monjos com a protagonista.

Al grup 12 de Tercera Catalana, s'ha donat per finalitzada els 13 partits consecutius sense perdre a casa de l'Òdena. No ho feien des de la temporada passada davant l'Olímpic Can Fatjó (1-2) de la jornada 33 de lliga del 21 de maig de 2016 fins a aquesta jornada que ho ha fet davant el Cubelles (1-2). Aquesta temporada encara no havia perdut a casa.

Al grup 10 de Quarta Catalana, els Monjos n'és el protagonista. Portava 11 partits seguits sense guanyar a casa, de fet no ho havia fet aquesta temporada. No ho feia des de la darrere jornada de l'any passat en la jornada 30 amb el Sant Sadurní (3-2) del 15 de maig de 2016 fins aquesta jornada que ho ha fet amb el Torrellenc (5-0).

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès