Dilluns, 27 de Febrer de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 25

La derrota de la Bisbalenca fa campió al Calafell

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dilluns, 20 Febrer 2017 21:10
La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La inesperada derrota de la Joventut Bisbalenca al camp del Vila-rodona ha permès al CF Calafell proclamar-se campió del G25 de la Quarta Catalana i convertir-se així en nou equip de Tercera Catalana dues temporades després en una jornada on el Segur Athletic s’ha acomiadat del curs amb la seva primera victòria.

La Bisbalenca es juga l’ascens i el campionat

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 17 Febrer 2017 14:25
La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu). La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu). La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La Joventut Bisbalenca buscarà el títol de lliga i l’ascens a Tercera Catalana al camp del Vila-rodona en l’últim partit de lliga del G25 de la Quarta Catalana. Tot el que no sigui una victòria faria campionar a un CF Calafell que descansa en aquesta darrera  data del campionat, mentre que el Segur Athletic vol acomiadar-se de la temporada amb la primera victòria.

La Bisbalenca guanya al Calafell i depèn de si mateixa

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dilluns, 13 Febrer 2017 14:28
Les dues cares que ens ha deixat el derbi al Mpal. La Bisbal. Les dues cares que ens ha deixat el derbi al Mpal. La Bisbal. Les dues cares que ens ha deixat el derbi al Mpal. La Bisbal.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El gran partit de la temporada al G25 de la Quarta Catalana ha finalitzat amb la victòria de la Joventut Bisbalenca sobre el CF Calafell, que no ha pogut complir l’objectiu de sumar i de proclamar-se com a campió. L’altre equip comarcal, el Segur Athletic, ha caigut golejat a Perafort.

La gran batalla per l’ascens

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 10 Febrer 2017 11:58
L'ascens i el campionat es poden decidir aquest mateix diumenge. L'ascens i el campionat es poden decidir aquest mateix diumenge. L'ascens i el campionat es poden decidir aquest mateix diumenge.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Ha arribat l’hora. La Joventut Bisbalenca i el CF Calafell es citen en el gran duel de la temporada del G25 de la Quarta Catalana que pot definir qui és el campió i per tant l’equip que assolirà l’anhela’t ascens a la Tercera Catalana. En aquesta jornada també torna a la competició el Segur Athletic, que visitarà el camp del Perafort.

El Calafell és més líder que mai

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dilluns, 06 Febrer 2017 11:41
La Bisbalenca no pasa de l'empat a Vallmoll. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca no pasa de l'empat a Vallmoll. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca no pasa de l'empat a Vallmoll. Foto: Joventut Bisbalenca.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | L’antepenúltima jornada del G25 de la Quarta Catalana ens ha deparat una nova ensopegada de la Joventut Bisbalenca que el CF Calafell ha aprofitat per augmentar el seu avantatge al cim de la classificació.

Pàgina 1 de 8

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès