Dijous, 17 de Agost de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 25

El Calafell, eliminat de la Copa Catalunya Amateur

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 02 Juny 2017 11:09
El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota. El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota. El Can Clota i el Calafell s'escalfen abans de l'inici del partit. | Foto: CF Can Clota.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Calafell s’ha acomiadat de la Copa Catalunya Amateur al caure contra CF Can Clota en el partit corresponent a la segona eliminatòria del torneig i posa punt i final a una magnífica temporada.

El Calafell supera la primera ronda

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dimarts, 23 Maig 2017 14:27
El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu. El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu. El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Calafell disputarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur després de vèncer als penals al CD Borges del Camp, un dur rival que ha sigut protagonista d’un gran i boig partit.

Arranca la Copa Tarragona 2017

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 03 Març 2017 14:47
L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a la Copa Tarragona d’aquesta temporada que aglutina a alguns dels equips del G24 i del G25 de la Quarta Catalana que ja han finalitzat el campionat domèstic. Els dos representants del Baix Penedès són el CF Calafell i l’Athletic Segur.

El Calafell i el Segur Athletic participen a la Copa Tarragona

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dimarts, 28 Febrer 2017 17:32

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Un cop finalitzat el campionat de lliga al G24 i al G25 de la Quarta Catalana, aquest cap de setmana s’enceta una nova edició de la Copa Tarragona en la que participen diversos equips de cada grup. El Baix Penedès estarà representat pel CF Calafell i el Segur Athletic.

La derrota de la Bisbalenca fa campió al Calafell

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dilluns, 20 Febrer 2017 21:10
La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La inesperada derrota de la Joventut Bisbalenca al camp del Vila-rodona ha permès al CF Calafell proclamar-se campió del G25 de la Quarta Catalana i convertir-se així en nou equip de Tercera Catalana dues temporades després en una jornada on el Segur Athletic s’ha acomiadat del curs amb la seva primera victòria.

Pàgina 1 de 8

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès