Dimecres, 24 de Maig de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 25

El Calafell supera la primera ronda

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dimarts, 23 Maig 2017 14:27
El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu. El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu. El CF Clafell jugarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. | Foto d'arxiu.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Calafell disputarà la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur després de vèncer als penals al CD Borges del Camp, un dur rival que ha sigut protagonista d’un gran i boig partit.

Arranca la Copa Tarragona 2017

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 03 Març 2017 14:47
L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp. L'escenari del millor partit del torneig. Foto: CD Les Borges del Camp.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a la Copa Tarragona d’aquesta temporada que aglutina a alguns dels equips del G24 i del G25 de la Quarta Catalana que ja han finalitzat el campionat domèstic. Els dos representants del Baix Penedès són el CF Calafell i l’Athletic Segur.

El Calafell i el Segur Athletic participen a la Copa Tarragona

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dimarts, 28 Febrer 2017 17:32

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Un cop finalitzat el campionat de lliga al G24 i al G25 de la Quarta Catalana, aquest cap de setmana s’enceta una nova edició de la Copa Tarragona en la que participen diversos equips de cada grup. El Baix Penedès estarà representat pel CF Calafell i el Segur Athletic.

La derrota de la Bisbalenca fa campió al Calafell

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Dilluns, 20 Febrer 2017 21:10
La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca. La Bisbalenca s'acomiada del campionat a Vila-rodona. Foto: Joventut Bisbalenca.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La inesperada derrota de la Joventut Bisbalenca al camp del Vila-rodona ha permès al CF Calafell proclamar-se campió del G25 de la Quarta Catalana i convertir-se així en nou equip de Tercera Catalana dues temporades després en una jornada on el Segur Athletic s’ha acomiadat del curs amb la seva primera victòria.

La Bisbalenca es juga l’ascens i el campionat

Futbol - Quarta Catalana grup 25
Divendres, 17 Febrer 2017 14:25
La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu). La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu). La victòria contra el Calafell dóna a la Bisbalenca la possibilitat de campionar (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La Joventut Bisbalenca buscarà el títol de lliga i l’ascens a Tercera Catalana al camp del Vila-rodona en l’últim partit de lliga del G25 de la Quarta Catalana. Tot el que no sigui una victòria faria campionar a un CF Calafell que descansa en aquesta darrera  data del campionat, mentre que el Segur Athletic vol acomiadar-se de la temporada amb la primera victòria.

Pàgina 1 de 8

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès