Esports Penedès

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Divendres, 01 Desembre 2017 12:28

Capellades - Masquefa, cara a cara els dos primers classificats

El Capellades vol enganxar-se al capdavant El Capellades vol enganxar-se al capdavant

JOAN ESTRUCH | 11a jornada d’aquest grup 7 de Quarta Catalana i penúltima per acabar aquest 2017, i que pot resultar ser una de les més importants de l’any. Si més no, la que s’enfronten més rivals directes entre ells. Per començar, el líder visita el camp del segon per intentar donar un cop d’efecte a la lliga i els seus perseguidors, amb un grup empatat amb 20 punts, es decidiran qui són els candidats a lluitar al capdavant.

Resultats i classificació

Capellades – Masquefa (dissabte a les 16.00h)

El gran partit de la jornada i un dels millors de la temporada. Els dos millors equips de la categoria, fins al moment, cara a cara. El líder, el Masquefa, suma 31 punts després de guanyar 10 partits en onze jornades, sense conèixer la derrota, marcant 52 gols per tan sols 9 encaixats. El seu principal perseguidor és el Capellades, que ve de perdre el primer partit del curs a Carme i es troba a tres punts del líder. Situar-se co-líder, deixar-ho tot igual amb un empat o que el líder doni un cop d’efecte abans de Nadal, dissabte a la tarda la resposta.

Masquefa Club Esportiu – Carme (diumenge a les 12.00h)

El gran beneficiat del partit entre els dos primers classificats pot ser el Carme, que després de guanyar al Capellades s’ha col·locat a tan sols cinc punts del líder. Amb el resultat ja conegut, haurà de guanyar al camp del Masquefa Club Esportiu, un conjunt que no passa pel seu millor moment després de sumar dos punts en els últims vuit partits.

Vilanova del Camí – Hostalets de Pierola (diumenge a les 12.00h)

Quatre victòries consecutives han col·locat als Hostalets de Pierola a la quarta posició amb 22 punts, amb opcions d’arribar a la zona capdavantera. Per darrere, amb dos punts menys, té un grup format per quatre equips amb 20 punts. Un d’ells és el Vilanova del Camí, que vol canviar la dinàmica a casa, on ha sumat un punt en els dos últims partits com a local, per ser més regular i escalar posicions.

Fàtima – Rebrot (dissabte a les 17.00h)

Dos dels altres equips empatats amb 20 punts són el Fàtima i el Rebrot, dos equips amb ganes d’intentar lluitar i competir a la zona alta de la classificació. Els locals arriben de guanyar al Cabrera d’Anoia i refer-se de dues jornades sense vèncer, mentre que els visitants han guanyat sis partits dels últims set disputats.

Vallbona – Tous (dissabte a les 17.15h)

L’altre equip que suma 20 punts i que pot sortir afavorit dels encreuaments directes pot ser el Tous, que abans però haurà de guanyar dissabte a la tarda al camp del Vallbona, conjunt que s’ha col·locat a la cua de la classificació amb 4 punts sent, juntament amb La Llacuna, l’únic equip que no coneix la victòria.

La Llacuna – La Torre de Claramunt (dissabte a les 17.00h)

Un punt en les dues últimes jornades ha estancat a La Torre de Claramunt a la zona mitja de la classificació amb 14 punts, liderant la part baixa de la classificació. Dissabte a la tarda visitarà a La Llacuna, penúltim classificat amb 4 punts i sense conèixer la victòria en aquest inici de curs.

Ateneu Igualadí – La Paz (dissabte a les 17.45h)

Amb ganes de tornar a guanyar per recuperar sensacions i acabar l’any de la millor manera possible. L’Ateneu Igualadí encadena quatre derrotes consecutives i tan sola ha guanyat tres partits aquesta temporada. Dissabte intentarà capgirar la situació davant La Paz, un conjunt que ve de sumar la primera victòria del curs després de vèncer al Masquefa Club Esportiu.

Montbui – Cabrera d’Anoia (dissabte a les 16.0h) 

Tornar a guanyar. Aquest és l’objectiu del Montbui i del Cabrera d’Anoia, dos equips situats a la part baixa de la classificació amb tan sols una victòria per equip. Els visitants es troben una posició per sobre amb un punt més, 7. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès