Esports Penedès

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Divendres, 20 Octubre 2017 16:02

El Capellades, el Masquefa i el Carme juguen com a visitant

El Montbui buscarà la segona victòria del curs || UEJorba El Montbui buscarà la segona victòria del curs || UEJorba

JOAN ESTRUCH | Capellades, Masquefa i Carme es troben al capdavant de la classificació amb 5 victòries en els 5 partits disputats. Aquesta jornada tots tres juguen com a visitant davant rivals que els poden complicar la vida. Per la seva banda, el Fàtima visita a La Llacuna mentre que el Vilanova del Camí i el Masquefa Club Esportiu volen capgirar la dinàmica negativa.

Resultats i classificació

Vallbona – Capellades (dissabte a les 17.00h)

Tot i que el Vallbona es troba a la part baixa de la classificació amb 2 punts, aconseguits en els últims tres partits, ha demostrat ser un equip que pot complicar la vida i posar les coses difícils al líder de la categoria. Un Capellades que ho ha guanyat tot, que ha marcat 23 gols i que tan sols n’ha encaixat 3.

Ateneu Igualadí – Masquefa (dissabte a les 15.30h)

Tampoc hi tindrà fàcil el Masquefa al camp de l’Ateneu Igualadí, i és que els igualadins han guanyat els dos partits que han disputat com a locals, sent els únics punts que sumen. El Masquefa ha marcat 22 gols i n’ha encaixat 3, i haurà de treballar de valent per guanyar a l’Estadi Les Comes.

Hostalets de Pierola – Carme (dissabte a les 18.00h)

Dos equips en bona dinàmica, cara a cara. Després de perdre els dos primers partits, els Hostalets de Pierola ha posat l’embranzida i ha guanyat els tres partits restants, escalant posicions i demostrant que pot arribar a la zona capdavantera. Això significa guanyar dissabte davant el Carme, l’altre equip que ho ha guanyat tot en aquest inici de curs.

La Llacuna – Fàtima (diumenge a les 12.00h)

Quatre victòries en els cinc partits disputats fa d’aquest Fàtima un candidat ferm a lluitar a la zona capdavantera de la classificació. Si vol seguir les passes dels primers classificats no pot perdonar  diumenge al migdia al camp de La Llacuna, un conjunt situat a la penúltima posició amb tan sols 1 punt.

Vilanova del Camí – Montbui (diumenge a les 12.00h)

Tornar a agafar confiança i bones sensacions. Aquest és l’objectiu del Vilanova del Camí, que després de perdre dos partits dels últims tres jugats ha vist frenada la seva bona ratxa d’inici de temporada. Diumenge al migdia torna a casa per rebre al Montbui, situat a la zona mitja després de sumar tan sols un punt en els últims tres enfrontaments.

Masquefa Club Esportiu – Cabrera d’Anoia (diumenge a les 18.00h)

Dues derrotes consecutives han deixat al Masquefa Club Esportiu a la zona mitja de la classificació amb 9 punts. Diumenge a la tarda tancaran la jornada d’aquest grup 7 de Quarta Catalana davant el Cabrera d’Anoia amb l’objectiu de tornar a guanyar i enganxar-se al capdavant. El rival ve d’empatar tot i trobar-se a la zona baixa amb 4 punts.

Tous – La Torre de Claramunt (dissabte a les 16.30h)

Dues victòries en aquest inici de curs deixen al Tous a la zona mitja amb 6 punts. Si vol intentar arribar a la zona noble només li val començar a agafar una bona dinàmica de resultats i això ja ha de començar aquest cap de setmana. El rival, la Torre de Claramunt, que es troba per sota amb 4 punts.

La Paz – Rebrot (dissabte a les 17.30h) 

Duel de la part baixa de la classificació entre La Paz i el Rebrot, dos conjunts situats a la part baixa de la classificació però que per  altra banda, La Paz arriba després de sumar el primer punt del curs mentre que el Rebrot hi arriba després d’haver sumat la primera victòria de la temporada. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès