Esports Penedès

Dimarts, 28 de Febrer de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 11

L'Onze Ideal del grup 7 de Quarta Catalana. Jornada 20

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dijous, 23 Febrer 2017 02:13

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut renovar amb la secció: 'L'Onze ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges. Podeu visitar l'Onze Ideal de la 19a Jornada (clickant aquí).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 20a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El San Mauro B torna a perdre i La Pobla es col·loca a 1 punt

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dimarts, 21 Febrer 2017 16:44
Partit amb gols entre el Jorba i el Rebrot || UEJorba Partit amb gols entre el Jorba i el Rebrot || UEJorba

JOAN ESTRUCH | Sorpresa amb majúscules en aquest grup 7 de Quarta Catalana. El líder indiscutible de la categoria ha encadenat la segona derrota consecutiva i ja té a La Pobla de Claramunt a tan sols 1 punt, tot i que el San Mauro B té un partit pendent. Aquesta derrota també l’ha aprofitat el Capellades que s’ajusta als capdavanters mentre que el Tous, culpable de la derrota del líder, encara no ha dit l’última paraula. A més a més, han guanyat els dos últims classificats.

Resultats i classificació

Quatre anys després, el Vallbona guanya un partit

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dilluns, 20 Febrer 2017 22:13
El futbol comarcal i els números juguen un paper discret, però curiós (Foto del Vallbona d'Anoia). El futbol comarcal i els números juguen un paper discret, però curiós (Foto del Vallbona d'Anoia).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta jornada s'ha trencat una dada molt curiosa en el grup 7 de Quarta Catalana. Com cada dimarts, sempre que hi hagi alguna estadística que s'ha trencat en forma de victòria, empats o derrotes, estarem nosaltres informant-vos al respecte. Aquesta setmana s'han esvaït dues ratxes en aquesta lliga: San Mauro B i Vallbona d'Anoia.

El San Mauro B rep al Tous i el Capellades visita al Fàtima amb l'ascens en joc

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Divendres, 17 Febrer 2017 19:43
La Pobla necessita tornar a guanyar || UEJorba La Pobla necessita tornar a guanyar || UEJorba

JOAN ESTRUCH | Després de la primera derrota de la temporada del San Mauro B, el líder de la competició rep al Tous, conjunt en ratxa i que ve de guanyar a La Pobla de Claramunt, segon classificat. Jornada on el Capellades, a quatre punts de La Pobla, visita al Fàtima mentre que l’Ateneu Igualadí vol escurçar diferències.

Resultats i classificació

L'Onze Ideal del grup 7 de Quarta Catalana. Jornada 19

Futbol - Quarta Catalana grup 11
Dijous, 16 Febrer 2017 06:26

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut renovar amb la secció: 'L'Onze ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges. Podeu visitar l'Onze Ideal de la 18a Jornada (clickant aquí).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 19a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 60

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès