Esports Penedès

Dilluns, 27 de Febrer de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 10

L'Onze Ideal del grup 10 de Quarta Catalana. Jornada 20

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dijous, 23 Febrer 2017 02:13

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut renovar amb la secció: 'L'Onze ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges. Podeu visitar l'Onze Ideal de la Jornada 19 (clickant aquí).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 20a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El Ribes guanya a Les Cabanyes i anirà de Carnaval colíderant el grup

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dimarts, 21 Febrer 2017 13:19
L'Espirall goleja i s'ajusta a la part alta de la classificació L'Espirall goleja i s'ajusta a la part alta de la classificació

JOAN ESTRUCH | El Ribes anirà de Carnaval liderant el grup 10 de Quarta Catalana, empatat amb el Mediona, després de guanyar per la mínima a Les Cabanyes i aprofitant de l’empat del Can Cartró a La Granada. Per altra banda, el Base Espirall-Les Clotes ha sumat la quarta victòria consecutiva i es col·loca a la lluita a la part capdavantera mentre que el Sant Sadurní ha encadenat la cinquena jornada seguida sense perdre.

Resultats i classificació

Ribes - Les Cabanyes, el gran partit en una jornada on el Mediona descansa

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 17 Febrer 2017 19:05
El Ribes rep a Les Cabanyes || CDRibes El Ribes rep a Les Cabanyes || CDRibes

JOAN ESTRUCH | Jornada important pel desenllaç d’aquest grup 10 de Quarta Catalana i per enfocar amb garanties l’últim tram de temporada en un cap de setmana on el líder, el Mediona, descansa. Però és que a part d’això, el Can Cartró haurà de suar de valent si vol acabar la jornada com a líder mentre que hi ha un duel directe entre el Ribes i Les Cabanyes. L’Espirall també té una sortida complicada però no pot fallar si vol esgarrapar punts.

Resultats i classificació

La lluita continua per la 2a posició i pel descens amb duels directes

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 17 Febrer 2017 18:15
L'Hortonenc rep als Hostalets de Pierola L'Hortonenc rep als Hostalets de Pierola

JOAN ESTRUCH | Amb el Begues jornada rere jornada més líder i més a prop del seu objectiu, els grans focus de la jornada estan centrats en la lluita per a la segona posició i per la immensa lluita que hi ha a la part baixa. I és que la Joventut Ribetana té una sortida complicada mentre que La Múnia i el Sitges juguen a casa. Per altra banda, a la part baixa tenim un duel directe entre l’Hortonenc i els Hostalets de Pierola mentre que el Sant Cugat Sesgarrigues, la Martinenca i l’Olivella també juguen a casa.

Resultats i classificació

L'Onze Ideal del grup 10 de Quarta Catalana. Jornada 19

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dijous, 16 Febrer 2017 06:26

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut renovar amb la secció: 'L'Onze ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges. Podeu visitar l'Onze Ideal de la Jornada 18 (clickant aquí).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 19a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 75

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès