Esports Penedès

Dimecres, 28 de Juny de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 10

Sense sorpreses als Quarts de Final de la Copa Ràdio Vilafranca

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 05 Juny 2017 08:41
Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca. Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics ens toca presenciar l'espectacle de la Copa Ràdio Vilafranca 2017. Aquest cap de setmana s'ha disputat els Quarts de Final sense cap sorpresa amb la classificació del Riudebitlles, La Múnia, Martinenca i la Granada. Per tant, les Cabanyes, Espirall, Can Cartró i Sant Sadurní cauen eliminats en la primera ronda. 

Arriba l'emoció dels Quarts de Final de la Copa Ràdio Vilafranca

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 02 Juny 2017 06:40
Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca. Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics ens toca presenciar l'espectacle de la Copa Ràdio Vilafranca 2017. En aquesta edició s'ha eliminat la Fase Prèvia que disputaven els equips de Quarta Catalana, sent sorteig pur i dur directament als Quarts de Final.  En aquesta edició participen els tres millors equips del Penedès del grup 12 de Tercera Catalana com són la Múnia (3r), el Riudebitlles (8è) i la Martinenca (9è) i els cinc millors equips del grup 10 de Quarta Catalana com són el Can Cartró (3r), les Cabanyes (4t), Espirall (5è), la Granada (6è) i el Sant Sadurní (7è).

El San Mauro B i el Mediona cauen eliminats de la Copa Catalunya Amateur

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dimarts, 23 Maig 2017 09:29
Cap equip representant del nostre territori al sorteig de la 2a Ronda de la Copa Catalunya Amateur (Foto de la FCF). Cap equip representant del nostre territori al sorteig de la 2a Ronda de la Copa Catalunya Amateur (Foto de la FCF).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest cap de setmana començava la Copa Catalunya Amateur 2017-2018, concretament la 1a Ronda amb dos dels nostres equips territorials com són el San Mauro B i el Mediona. La seva marxa ha durat ben poc, ja que els dos conjunts han estat eliminats a les primeres de canvi.

Marina Atlético Club-Ribes, rival de la Promoció a Tercera Catalana (dissabte a les 18.15h)

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 19 Maig 2017 06:37
Aquest és el cartell promocional del club (Foto del CD Ribes). Aquest és el cartell promocional del club (Foto del CD Ribes).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una vegada acabada la temporada als dos grups de Quarta Catalana ens toca estar pendents de les Promocions d’Ascens a Tercera Catalana on tenim a dos dels nostres representants, Ribes i Pobla de Claramunt.

 

Aquest dimarts s’han sortejat les eliminatòries a doble partit per pujar (en cas d’empat, l'equip que marqui més gols com a visitant serà l'ascendit de categoria. Si es mantingués la igualtat, el guanyador s'hauria de decidir per una tanda de penals). Els partits es jugaran amb tripleta arbitral obligatòria per a tots els clubs, amb un cost de 219€ per partit.

Corbera-Mediona a la Copa Catalunya Amateur

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 19 Maig 2017 05:35
El Mediona va ser campió en la darrera jornada (Foto del CF Mediona). El Mediona va ser campió en la darrera jornada (Foto del CF Mediona).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja tenim aquí la Copa Catalunya Amateur 2017-2018. Amb la finalització dels campionats a Quarta Catalana arriba la 1a ronda d'aquesta competició que es jugarà aquest cap de setmana amb dos dels nostres representants, San Mauro B i Mediona.

Pàgina 1 de 79

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès