Esports Penedès

Divendres, 25 de Maig de 2018
Futbol - Quarta Catalana grup 10

La tanda de penals dóna el pas a la 2a ronda de la Copa Catalunya Amateur

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 21 Maig 2018 07:18
Els anoiencs passen a la següent ronda a l'heroica (Foto del CF Capellades). Els anoiencs passen a la següent ronda a l'heroica (Foto del CF Capellades).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Els dos equips representants de la nostra zona passen a la següent ronda i de la mateixa manera. Tant el Capellades com la Granada aconsegueixen accedir a la 2a ronda de la Copa Catalunya Amateur 2018/2019 desprès de vèncer a Artés i Maspujols respectivament.

Tocarà remuntar a les Roquetes (2-1)

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 21 Maig 2018 07:18
Els del Garraf han de remuntar a la tornada (Foto de la Penya Jove Roquetes). Els del Garraf han de remuntar a la tornada (Foto de la Penya Jove Roquetes).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Cruel derrota pels nostres. La Penya Jove Roquetes va caure a l'anada de la Promoció d'Ascens a Tercera Catalana davant la Guàrdia (2-1), en un partit que es perdre en el temps de descompte. Tocarà remuntar a la tornada a casa i davant la nostra afició a les Roquetes.

La Guàrdia, últim escoll per pujar a Tercera Catalana

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 18 Maig 2018 00:55
Els del Garraf tenen la gran oportunitat de pujar a Tercera Catalana (Foto de Canal Blau). Els del Garraf tenen la gran oportunitat de pujar a Tercera Catalana (Foto de Canal Blau).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Estem davant la darrera pedra del camí a Tercera Catalana. La Penya Jove Roquetes disputarà la Promoció d'Ascens davant la Guàrdia (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal de la Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts), toca tornar amb un bon resultat per afrontar la tornada de la setmana vinent a casa.

La Granada i el Capellades, amb l'ambició de la Copa Catalunya Amateur

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 18 Maig 2018 00:55
Arriba la 1a ronda de la Copa Catalunya Amateur 18/19 (Foto de la FCF). Arriba la 1a ronda de la Copa Catalunya Amateur 18/19 (Foto de la FCF).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja està en marxa la Copa Catalunya Amateur 2018/2019. La primera ronda d'aquesta edició enfronta als nostres dos campions de Quarta Catalana: la Granada i el Capellades. Tots dos amb el mateix objectiu de gaudir-ne d'ella i anar passant el màxim de rondes possibles per finiquitar una gran temporada pels dos conjunts. Com a curiositat, els dos jugaran a domicili aquesta ronda a un únic partit.

L'Onze Ideal del grup 10 de Quarta Catalana. Jornada 30

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dimecres, 16 Maig 2018 13:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 30a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 88

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès