Esports Penedès

Divendres, 25 de Maig de 2018
Dimarts, 12 Setembre 2017 11:47

MVP Pep Sauleda: Aday (3), Boira (2) i Oribe (1)

Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aprofitant que en les darreres temporades dúiem a terme l’MVP Sia Biosca reconeixent els millors jugadors de la jornada, en aquesta el nom d’aquest reconeixement passarà a ser el de MVP Pep Sauleda. Cada jornada donarem a conèixer els jugadors destacats del partit que veuran com sumaran els seus punts a la classificació general.

En aquesta 4a jornada del grup V de Tercera Divisió Nacional, en la victòria del FC Vilafranca davant el Santboià (1-3), els tres jugadors destacats han sigut Aday Benítez amb 3 punts, Gerard Boira amb 2 i Víctor Oribe amb 1.

L'actualització de la taula de punts ens dóna la següent classificació;

1. Gerard Boira (9 punts) - J1-J2-J3-J4

2. Aday Benítez (5 punts) - J2-J4

3. Josep Díez (3 punts) - J3

4. Àlex Plà (3 punts) - J1

5. Éric Via (3 punts) - J1-J2-J3

6. Víctor Oribe (1 punt) - J4

Volem seguir recordant a Pep Sauleda

El passat 15 de setembre de 2014 ens va deixar el nostre company i cronista del FC VilafrancaPep Sauleda. Els companys que seguim el degà vilafranquí i que vam compartir viatges, retransmissions, cròniques, fotografies i sobretot l’humor del Pep volem retre-li un homenatge.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès