Esports Penedès

Dilluns, 21 de Maig de 2018
Dimecres, 26 Juliol 2017 13:32

El degà penedesenc ja té el calendari per a la temporada 17/18

Aquí tenim la primera jornada de lliga (Foto de la Federació Catalana de Futbol). Aquí tenim la primera jornada de lliga (Foto de la Federació Catalana de Futbol).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja tenim aquí el calendari oficial. Amb la celebració de l’Assemblea General de la Real Federació Espanyola de Futbol, s’ha fet públic el calendari de competició de la temporada 2017-2018 al grup V de Tercera Divisió Nacional.

Seran 20 els equips que conformin la lliga: Terrassa, Ascó, Europa, Granollers, Sant Andreu, Palamós, Figueres, FCVilafranca, Vilassar Mar, Santfeliuenc, Cerdanyola Vallès, Pobla de Mafumet i Castelldefels (13 clubs que ja es trobaven en la temporada passada), Espanyol B, Gavà, Hospitalet i Prat (4 clubs que han baixat de la Segona Divisió B) i Horta, Reus B i Santboià (3 clubs que han pujat de la Primera Catalana).

El FC Vilafranca debutarà a casa en el cap de setmana del 20 d’agost en la seva primera jornada de lliga davant l’Hospitalet i també el finalitzarà a casa amb el Prat.

Clickeu aquí per veure el calendari complet de lliga. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès