Esports Penedès

Diumenge, 20 de Maig de 2018
Divendres, 28 Juliol 2017 09:27

A revalidar títol d'Històrics i superar ronda a Copa Catalunya Absoluta!

Cartel d'aquesta edició (Foto del Torneig d'Històrics). Cartel d'aquesta edició (Foto del Torneig d'Històrics).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest cap de setmana torna a competir el FC Vilafranca. El degà penedesenc participarà en la XXXII Edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, on ja va ser campió l’any passat i vol tornar a revalidar el títol i, a més a més, també disputarà la 1a ronda de la Copa Catalunya Absoluta davant l'Hospitalet.

El primer partit oficial de la temporada 17/18 pel FC Vilafranca serà en la 1a Ronda de la Copa Catalunya Absoluta davant l'Hospitalet el dia 30 de juliol a les 19.00h a l'Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès. L'àrbitre del partit serà Rubén Mancera Antón (Maresme), assistit per David Caro Gallardo i Aarón Mancera Antón (Maresme). El conjunt entrenat per Iván Moreno vol superar aquesta fase i arribar a igualar com a mínim la temporada passada on va aconseguir estar en els Setzens de Final (caient als penals amb el Badalona (1-1) [3-5]. 

En la mateixa setmana, però entre setmana, també disputarà el famós torneig d'Històrics que es disputarà entre el 31 de juliol fins al 6 d’agost, cap de setmana on es disputarà dissabte les semifinals (18h i 20h) i la gran final el diumenge (19h) a l’Estadi Municipal Guinardó. En aquesta edició comptem amb la presència de 12 equips repartits en 4 quatres: El grup A format per l’Horta, el Vilassar de Mar i el Sant Andreu; el grup B amb la presència del Cerdanyola Vallès, el Júpiter i el Granollers; el grup C amb el Martinenc, l’Europa i el Badalona; i el grup D on tenim enquadrat al FC Vilafranca amb el Sants i el Castelldefels. Els partits del degà penedesenc de grup es disputen el dia 3 d’agost a les 18.00h.

Així doncs, aquí tenim els dos primers objectius d'aquesta nova temporada 2017-2018, un any que promet seguir sent històric. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès