Esports Penedès

Dimecres, 24 de Maig de 2017
Futbol - Tercera Divisió

Remuntada per somiar (2-1)

Futbol - Tercera Divisió
Diumenge, 21 Maig 2017 21:01
Víctor Oribe, l'heroi del partit després de marcar el gol de la victòria. | Foto: FutbolCatalunya. Víctor Oribe, l'heroi del partit després de marcar el gol de la victòria. | Foto: FutbolCatalunya.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | No era una tarda qualsevol, no era un dia qualsevol. No era un partit qualsevol. El FC Vilafranca ha jugat avui, 20 de maig del 2017, el duel d’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B, instància que solament havia aconseguit dur a terme la passada campanya amb l’enfrontament contra l’Atlético Malagueño i la visita a La Rosaleda, escenari del partit de tornada que va dictar sentencia a favor dels andalusos.

Els jugadors del degà penedesenc van aconseguir l'objectiu (Foto de Lluís Montaner). Els jugadors del degà penedesenc van aconseguir l'objectiu (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Volem que no sigui el darrer partit d’aquesta temporada al Municipal. El FC Vilafranca, després de repetir una altra gesta històrica, jugarà l’anada de la 1a ronda del ‘Play-Off’ d’Ascens a Segona Divisió B davant la Unión Adarve (diumenge a les 17.30h a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès). Un partit per gaudir, per somiar i per aconseguir un bon resultat per a la tornada a Madrid.

MVP Pep Sauleda: Fontanils (3), Òscar (2) i Ramos (1)

Futbol - Tercera Divisió
Dimecres, 17 Maig 2017 05:36
Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aprofitant que en les darreres temporades dúiem a terme l’MVP Sia Biosca reconeixent els millors jugadors de la jornada, en aquesta el nom d’aquest reconeixement passarà a ser el de MVP Pep Sauleda. Cada jornada donarem a conèixer els jugadors destacats del partit que veuran com sumaran els seus punts a la classificació general.

En aquesta 38a jornada, en la derrota del FC Vilafranca davant l'Ascó (1-0), els tres jugadors destacats han sigut David Fontanils amb 3 punts, Òscar Hernando amb 2 i Miguel Ramos amb 1.

El FC Vilafranca ensopega a camp de l’Ascó (1-0)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 15 Maig 2017 13:40
El degà penedesenc queda en la 4a posició (Foto del FC Vilafranca). El degà penedesenc queda en la 4a posició (Foto del FC Vilafranca).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Amb els deures fets, però sense revisar. El FCVilafranca cau davant l’Ascó (1-0) amb un solitari gol de Sergi Masqué. Necessitàvem la victòria per assegurar la 3a posició, però ens hem de conformar amb la 4a plaça. De totes maneres, cal felicitar l’equip per deixar-nos estirar més la temporada i seguir somiant.

Una victòria per assegurar la 3a posició (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 12 Maig 2017 07:27
El degà penedesenc ja té el bitllet del 'Play-Off' (Foto de Lluís Montaner). El degà penedesenc ja té el bitllet del 'Play-Off' (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Amb l'objectiu aconseguit. El FC Vilafranca visitarà l'Ascó (diumenge a les 12.00h a l'Estadi Municipal d'Ascó) amb la necessitat d'aconseguir els tres punts i assegurar-se la 3a posició. La setmana passada vam aconseguir la gesta de disputar, per 2n any consecutiu, el 'Play-Off' d'ascens a Segona Divisió B. És el darrer partit de lliga, d'un any que tornarem a recordar per aquests moments d'alegria que ens està oferint el degà penedesenc.

Pàgina 1 de 93

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès