Esports Penedès

Dimecres, 20 de Juny de 2018
Futbol - Tercera Divisió

El Municipal acomiada, amb derrota, una altra temporada històrica (0-2)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 14 Maig 2018 13:04
El degà penedesenc cau al Municipal (Foto d'arxiu). El degà penedesenc cau al Municipal (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de cinc jornades consecutives sense perdre, el FC Vilafranca va claudicar amb el Prat (0-2), en un partit que es va marxar en cinc minuts amb un equip que necessitava els tres punts sí o sí per aspirar a alguna cosa. Així doncs, el degà penedesenc acaba la temporada a la 9a plaça i tornant a fer un any històric pel club. Gràcies nois! 

Acomiadar-se del Municipal i del campionat 17/18 (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Dijous, 10 Maig 2018 18:09
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la dosi de moral de les cinc anteriors jornades, cal seguir amb aquesta dinàmica per acabar el campionat amb una victòria. El FC Vilafranca jugarà a casa davant el Prat, rival que necessita sí o sí la victòria per entrar a la zona de 'Play-Off', amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts en el darrer partit de la lliga i per acomiadar-se dintre del TOP-10 a la lliga en una altra temporada històrica pel club.

Repartiment de punts en un partit elèctric (2-2)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 07 Maig 2018 07:17
Vibrant encontre entre dos bons equips de la lliga (Foto d'Àngel Garreta). Vibrant encontre entre dos bons equips de la lliga (Foto d'Àngel Garreta).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de quatre victòries consecutives, continuem sense perdre i sumem 5 jornades sense fer-ho. El FC Vilafranca va acabar empatant amb l'Europa (2-2), en un partit que ens mereixíem una miqueta més després d'avançar-nos fins a dues vegades a l'electrònic. Polèmic primer gol local, tocarà buscar els tres punts en el darrer encontre de la temporada amb el Prat.

Una victòria per enllaçar amb la cua del tren del 'Play-Off' (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 04 Maig 2018 12:39
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la dosi de moral de les quatre anteriors jornades, cal seguir amb aquesta dinàmica. El FC Vilafranca jugarà a domicili davant l'Europa, rival que necessita les dues victòries per lluitar per entrar a la zona de 'Play-Off', amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts per arribar a enllaçar amb la cua del tren del 'Play-Off' per mantenir el TOP-10 a la lliga.

Un 'hat-trick' de Ramón Sardà decideix un ensopit encontre (3-0)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 30 Abril 2018 08:03
Així va quedar el Municipal (Foto de Lluís Montaner). Així va quedar el Municipal (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriba la quarta victòria consecutiva! El FC Vilafranca va aconseguir els tres punts davant el Gavà (3-0), en un partit que es va decidir a través d'un 'hat-trick' de Ramón Sardà. Victòria que ens deixa una posició més amunt i volem arribar a escalar més posicions per intentar acabar la lliga el més amunt possible. Queden dos partits per acabar aquesta temporada, una altra vegada, històrica pel club.

Pàgina 1 de 99

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès