Esports Penedès

Dilluns, 27 de Febrer de 2017
Futbol - Tercera Divisió

Important victòria a Nou Barris (0-2)

Futbol - Tercera Divisió
Diumenge, 26 Febrer 2017 14:31
Aquest és el moment de l'aturada de Kilian en el penal (Imatge de BTV). Aquest és el moment de l'aturada de Kilian en el penal (Imatge de BTV).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Victòria agònica en un camp complicat. El FC Vilafranca ha aconseguit els tres punts davant la Montañesa (0-2) en un partit força disputat que s’ha decidit en els últims minuts de l’encontre. Kilian Cañabate ha aturat un penal clau per emportar-nos els punts cap al Penedès.

Amb l'objectiu d'assegurar el 'Play-Off' (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 24 Febrer 2017 16:01
El FC Vilafranca busca la victòria davant la Montañesa (Foto de Lluís Montaner). El FC Vilafranca busca la victòria davant la Montañesa (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Sense marge d'error. El FC Vilafranca jugarà aquest cap de setmana davant la Montañesa (diumenge a les 12.00h a l'Estadi Municipal Nou Barris) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria balsàmica per trencar la mala ratxa dels últims 10 partits i per, almenys, mantenir la distància amb el 5è classificat per assegurar-nos la zona de 'Play-Off'. No ens queda marge d'error on ens espera un tram final de lliga molt intens.

MVP Pep Sauleda: Aday (3), Oribe (2) i Boira (1)

Futbol - Tercera Divisió
Dimecres, 22 Febrer 2017 02:13
Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà. Cada setmana homenatgem a Pep Sauleda amb el millor jugador del degà.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aprofitant que en les darreres temporades dúiem a terme l’MVP Sia Biosca reconeixent els millors jugadors de la jornada, en aquesta el nom d’aquest reconeixement passarà a ser el de MVP Pep Sauleda. Cada jornada donarem a conèixer els jugadors destacats del partit que veuran com sumaran els seus punts a la classificació general.

En aquesta 26a jornada, en la derrota del FC Vilafranca davant el Cerdanyola Vallès (2-3), els tres jugadors destacats han sigut Aday Benítez amb 3 punts, Víctor Oribe amb 2 i Gerard Boira amb 1.

Se’ns escapa el partit i la tercera plaça (2-3)

Futbol - Tercera Divisió
Dilluns, 20 Febrer 2017 20:33
El FC Vilafranca perd en la última jugada de partit (Foto del FC Vilafranca). El FC Vilafranca perd en la última jugada de partit (Foto del FC Vilafranca).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Boig partit per acabar cedint la quarta plaça a la lliga. El FCVilafranca va veure com el Cerdanyola del Vallès (2-3) s’emportava els tres punts cap a casa en el temps d’afegit. A hores d’ara, no tenim gaire marge d’error ja que tant sols estem a tres del 5è classificat Terrassa. La dinàmica negativa de resultats segueix amb una única victòria en onze partits.

Busquem els tres punts al Municipal (diumenge a les 12.00h)

Futbol - Tercera Divisió
Divendres, 17 Febrer 2017 08:08
El FC Vilafranca busca la victòria al Municipal (Foto de Lluís Montaner). El FC Vilafranca busca la victòria al Municipal (Foto de Lluís Montaner).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest rival sempre serà moment per recordar. El FC Vilafranca rebrà la visita del Cerdanyola del Vallès (diumenge a les 12.00h) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria quedant-se els punts a l'Estadi Municipal. Davant tindrem un rival que ens va permetre aconseguir el 'Play-Off' la temporada passada i que ara mateix no es troba en un bon moment de resultats.

Pàgina 1 de 89

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès