Esports Penedès

Divendres, 20 de Abril de 2018
Dimecres, 05 Juliol 2017 21:24

Novetats per a la temporada 17-18 a Tercera Catalana

La FCF ha donat a conèixer la composició provisional (Foto de la FCF). La FCF ha donat a conèixer la composició provisional (Foto de la FCF).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Durant aquestes setmanes s'està donant a conèixer els grups provisionals de cada categoria per a la temporada 2017-2018. Avui s'ha donat la possible composició del grup 12 de Tercera Catalana i amb diferents novetats al respecte.

Amb el Begues pujat a Segona Catalana i els descensos del St.Cugat Sesgarrigues, Carme i Hostalets de Pierola, el grup ha patit canvis. Per una banda, el Calaf es mourà al grup 7 de la zona de Manresa-Bages (encara no és definitiu), el San Mauro B també es veuria afectat desplaçant-se al grup 8 del Baix Llobregat i el CF Suburense B desapareix de la llista. Per l'altra banda, es sumen la Pobla de Claramunt, Mediona i Ribes com ascensos i el Moja, Montserrat Igualada i San Mauro A com a descensos de Segona Catalana. 

Aquesta seria la composició provisional d'aquest grup 12 de Tercera Catalana si no es produeixen al·legacions al respecte:

Anoia, Cubelles, Hortonenc, Joventut Ribetana, La Múnia, Pobla de Claramunt, Martinenca, Mediona, Moja, Montserrat Igualada, Òdena, Olivella, Piera, Ribes, Riudebitlles, San Mauro A, St.Pere Molanta i Sitges. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès