Dilluns, 21 de Maig de 2018
Dilluns, 10 Juliol 2017 17:13

Anunciat el calendari del G3 de Tercera Catalana

Foto: Marc Pérez. Foto: Marc Pérez. Foto: Marc Pérez.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Els sis representants del Baix Penedès ja coneixen el calendari de la nova temporada 2017/18 en la que la nòmina d’equips comarcals ascendeix a un total de set.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha publicat la composició provisional i el calendari del G3 de Tercera Catalana en la que novament gaudirem d’una nodrida presència de representants del territori baixpenedesenc. Als que continuen de la passada temporada cal afegir-los el retorn del CF Calafell i la UE Segur, que procedeixen de la Quarta i Segona Catalana respectivament.

En la primera jornada que es disputarà el cap de setmana del 3-4 de setembre, tindrem tres equips que jugaran com a local i quatre que ho faran de visita. En el primer grup tenim el Tancat, el Calafell i el Sant Jaume, que s’enfrontaran al Valls Atlètic, l’Altafulla i La Riera, un altre dels nouvinguts a la categoria. En el segon grup tenim Banyeres, L’Arboç, Llorenç i Segur. Tots ells jugaran a domicili als camps de Alcover, Pla de Santa María –si finalment confirma la seva inscripció-, La Riba i Montblanc respectivament.

Per tant, en la jornada inaugural no tindre cap derbi comarcal. Haurem d’esperar a la segona data per veure el primer, el que disputaran el Banyeres i el Sant Jaume. En la segona, els grocs tornaran a ser partícips d’un nou enfrontament comarcal davant el Segur mentre que el Tancat i el Llorenç es veuran les cares a la capital de la comarca.

Els equips que conformen el G3 de Tercera Catalana són els següents: CF Atlètic Valls, CF Banyeres, CF Calafell, CF L’Arboç, CF La Riba, CF La Riera, CF Llorenç, CF Montblanc, CD Pla de Santa María, CE Alcover, CE Altafulla, CE Constantí, CE El Catllar, JE Sant Jaume, UE Santa Coloma de Queralt, UD San Salvador, UE Segur, UE Tancat.

 

Podeu consultar el calendari aquí

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès