Dilluns, 27 de Febrer de 2017
Futbol - Tercera Catalana baixpe

El Sant Jaume guanya el derbi i el Tancat s’enlaira

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dilluns, 20 Febrer 2017 20:45
Victòria del Sant Jaume en el derbi contra el Llorenç. Victòria del Sant Jaume en el derbi contra el Llorenç. Victòria del Sant Jaume en el derbi contra el Llorenç.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Victòria i golejada de la JE Sant Jaume en el derbi contra el Llorenç en una jornada on la UE Tancat ha tornat ha guanyar per situar-se a la quarta posició. Pel que fa els dos equips de la zona baixa, el CF Banyeres ha empatat al camp de La Riba mentre que el CF L’Arboç ha caigut amb estrèpit al camp de l’Atlètic Valls.

Llorenç-Sant Jaume, un dels plats forts de la jornada

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 17 Febrer 2017 14:17
El Sant Jaume busca la revenja contra el Llorenç (Foto d'arxiu). El Sant Jaume busca la revenja contra el Llorenç (Foto d'arxiu). El Sant Jaume busca la revenja contra el Llorenç (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La jornada 22 del G3 de la Tercera Catalana ens brinda un nou derbi del Baix Penedès, en aquesta ocasió el que disputaran el CF Llorenç i la JE Sant Jaume. El CF Banyeres afronta una visita important per la zona baixa de la taula al camp de La Riba en un duel que afectarà d’alguna manera al CF L’Arboç, que per la seva part es desplaça fins a Valls. Per últim, la UE Tancat farà d’amfitrió davant el Santa Coloma de Queralt.

La primera victòria del Cunit és una realitat

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dilluns, 13 Febrer 2017 14:21
El Sant Jaume cau contra la Pobla de Mafumet B. El Sant Jaume cau contra la Pobla de Mafumet B. El Sant Jaume cau contra la Pobla de Mafumet B.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La jornada 21 del G3 de la Tercera Catalana ens ha deixat un fet que encara no havia succeït en el transcurs d’aquesta temporada, el primer triomf i els primers punts del campionat per a un CF Cunit que s’ha imposat en el derbi comarcal davant el CF Banyeres. L’altre enfrontament protagonitzat per equips del Baix Penedès va acabar amb la victòria del CF Llorenç al camp del CF L’Arboç. La JE Sant Jaume no ha sigut rival pel filial de la Pobla de Mafumet mentre que la UE Tancat s’ha imposat al feu de l’Altafulla.

Doble ració de derbi comarcal

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 10 Febrer 2017 11:50
El Llorenç busca tornar-li la derrota de la primera volta a l'Arboç. El Llorenç busca tornar-li la derrota de la primera volta a l'Arboç. El Llorenç busca tornar-li la derrota de la primera volta a l'Arboç.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Passem de no viure cap enfrontament comarcal a fer-ho per partida doble en aquesta 21ª jornada del G3 de la Tercera Catalana. El CF Cunit i el CF Banyeres protagonitzen un derbi que pot permetre al segon escapar-se definitivament del descens mentre que el CF L’Arboç perseguirà el mateix objectiu contra el CF Llorenç. Per la seva part, la UE Tancat visitarà a l’Altafulla mentre que la JE Sant Jaume rebrà al segon classificat, la Pobla de Mafumet B.

El Tancat derroca al líder Torreforta

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dilluns, 06 Febrer 2017 11:32
Un gran tancat supera al líder del grup. Foto: CDC Torreforta. Un gran tancat supera al líder del grup. Foto: CDC Torreforta. Un gran tancat supera al líder del grup. Foto: CDC Torreforta.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La UE Tancat ha fet el millor partit de la temporada i ha aconseguit els tres punts davant el millor equip de la categoria, el Torreforta. La JE Sant Jaume i el CF Llorenç també han tirat endavant els seus compromisos en dos duels amb molts gols mentre que el CF L’Arboç, el CF Cunit i el CF Banyeres s’han quedat a cero.

Pàgina 1 de 10

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès