Dimecres, 26 de Abril de 2017
Futbol - Tercera Catalana baixpe

El Tancat passa per sobre del Llorenç

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dimarts, 25 Abril 2017 00:15
La UE Tancat assalta el Ramon Sicart. | Foto: Marc Pérez. La UE Tancat assalta el Ramon Sicart. | Foto: Marc Pérez. La UE Tancat assalta el Ramon Sicart. | Foto: Marc Pérez.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El derbi comarcal del cap de setmana al G3 de la Tercera Catalana ens ha deparat la contundent golejada de la UE Tancat al camp d’un CF Llorenç desconegut. El CF Banyeres i la JE Sant Jaume també han guanyat amb solvència mentre que el CF Cunit i el CF Arboç han caigut en els seus respectius compromisos.

Encetem el tram final de temporada amb un nou derbi

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 21 Abril 2017 12:56
El Llorenç disputaràel segon partit de la temporada al Ramon Sicart (Foto d'arxiu). El Llorenç disputaràel segon partit de la temporada al Ramon Sicart (Foto d'arxiu). El Llorenç disputaràel segon partit de la temporada al Ramon Sicart (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Després de l’aturada per les festes de Setmana Santa, el futbol torna a les categories regionals i al G3 de la Tercera Catalana ho fa amb la 29ª jornada del campionat que ens depararà un interessantíssim derbi entre el CF Llorenç i la UE Tancat. Els altres representants del Baix Penedès jugaran a casa, el CF L’Arboç i el CF Banyeres davant el Torreforta i el San Salvador mentre que la JE Sant Jaume i el CF Cunit ho faran contra el Constantí i l’Atlètic Valls.

Un cap de setmana sense cap victòria comarcal

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dilluns, 10 Abril 2017 14:54
El Tancat sap patir i suma un punt davant la Pobla. Foto: Marc Pérez. El Tancat sap patir i suma un punt davant la Pobla. Foto: Marc Pérez. El Tancat sap patir i suma un punt davant la Pobla. Foto: Marc Pérez.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La J28 del G3 de la Tercera Catalana ha sigut una de les pitjors del que portem de lliga pel que fa els resultats dels representants del Baix Penedès, doncs l’únic resultat positiu ha sigut l’empat de la UE Tancat contra la Pobla de Mafumet B. Pel contrari, el CF Cunit, el CF Banyeres, el CF Llorenç i el CF L’Arboç.

El Tancat rep al líder i l’Arboç se la juga

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Divendres, 07 Abril 2017 13:28
El Banyeres vol fer un pas cap a la permanència guanyant al camp de l'Alcover (Foto d'arxiu). El Banyeres vol fer un pas cap a la permanència guanyant al camp de l'Alcover (Foto d'arxiu). El Banyeres vol fer un pas cap a la permanència guanyant al camp de l'Alcover (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La 27ª jornada del G3 de la Tercera Catalana està protagonitzada pel duel vibrant que disputa la UE Tancat davant la Pobla de Mafumet B i el transcendent partit per la salvació que el CF L’Arboç juga al camp del Constantí. També cal destacar les visites del CF Llorenç i el CF Banyeres al camp de l’Atlètic Valls i l’Alcover respectivament mentre que el cuer, el CF Cunit, es desplaça a Altafulla. Per la seva part, la JE Sant Jaume descansa.

El Llorenç s’imposa al Cunit i el Banyeres goleja en el duel directe

Futbol - Tercera Catalana baixpe
Dilluns, 03 Abril 2017 15:22
Moha Guenfoudi, autor de sis gols davant el Pla (Foto d'arxiu). Moha Guenfoudi, autor de sis gols davant el Pla (Foto d'arxiu). Moha Guenfoudi, autor de sis gols davant el Pla (Foto d'arxiu).

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Llorenç s’ha imposat en el derbi comarcal de la jornada a un CF Cunit que molt batallador i ja està igualat a punts amb una UE Tancat que ha punxat al camp de La Riba. Per la seva part, la JE Sant Jaume ha caigut a casa davant el San Salvador i el CF Banyeres ha destrossat al Pla de Santa María per apropar-se encara més a la permanència.

Pàgina 1 de 12

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès