Esports Penedès

Dimecres, 28 de Juny de 2017
Futbol - Tercera Catalana

L'Onze Ideal de la Temporada a #3cat12

Futbol - Tercera Catalana
Dimecres, 21 Juny 2017 08:20

DANI CORDERO (@Cordero2Dani)Aquesta temporada 2016/2017 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 12 de TERCERA Catalana' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El Riudebitlles bat a la Martinenca i és el nou campió (2-4)

Futbol - Tercera Catalana
Dilluns, 19 Juny 2017 13:13
El Riudebitlles és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2017. El Riudebitlles és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2017.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics ens tocava presenciar l'espectacle de la Copa Ràdio Vilafranca 2017. Fa un parell de caps de setmana vam presenciar els Quarts de Final d'aquesta competició sortint les semifinals entre el Riudebitlles davant la Múnia i la Martinenca amb la Granada. Aquest darrer dissabte es va disputar i va sortir el nou campió en l'emparellament de la Final de la Copa Ràdio Vilafranca 2017 entre la Martinenca i el Riudebitlles (2-4).

La Joventut Ribetana es queda sense premi (0-0)

Futbol - Tercera Catalana
Divendres, 16 Juny 2017 10:49
La Joventut Ribetana seguirà un any més a Tercera Catalana (Foto de la Joventut Ribetana). La Joventut Ribetana seguirà un any més a Tercera Catalana (Foto de la Joventut Ribetana).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | La falta d'encert condemna a la Joventut Ribetana. Era un partit crucial per les aspiracions del nostre equip, però no va ser possible i jugarà un altre any més a Tercera Catalana. La Joventut Ribetana no podrà acompanyar al campió Begues a Segona Catalana perquè en el partit de tornada de la Promoció d'Ascens amb l'OAR Vic, el resultat no s'ha mogut (0-0).

La Joventut Ribetana guanya a Cubelles i jugarà la promoció d'ascens

Futbol - Tercera Catalana
Diumenge, 11 Juny 2017 19:23
Onze titular del Cubelles fa unes jornades Onze titular del Cubelles fa unes jornades

JOAN ESTRUCH | La Joventut Ribetana ha guanyat per la mínima al camp del Cubelles i jugarà la promoció d’ascens a Segona Catalana. Per altra banda, l’Olivella ha sumat un punt al camp del Calaf i estarà una temporada més a Tercera Catalana, mentre que el Sant Pere Molanta ha guanyat al camp del Carme i els anoiencs ja són de Quarta Catalana, mentre que el Molanta haurà d’esperar als descensos compensats, ja que es troba a la quinzena posició amb 35 punts.

Resultats i classificació

El Riudebitlles i la Martinenca jugaran la final de la Copa Ràdio Vilafranca

Futbol - Tercera Catalana
Diumenge, 11 Juny 2017 10:49
Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca. Arriba l'emoció de la Copa Ràdio VIlafranca.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics ens toca presenciar l'espectacle de la Copa Ràdio Vilafranca 2017. Fa un parell de caps de setmana vam presenciar els Quarts de Final d'aquesta competició sortint les semifinals entre el Riudebitlles davant la Múnia i la Martinenca amb la Granada. Aquest darrer dissabte es va disputar i va sortir l'emparellament de la Final de la Copa Ràdio Vilafranca 2017 entre el Riudebitlles i la Martinenca.

Pàgina 1 de 99

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès