Esports Penedès

Dimecres, 16 de Gener de 2019
Divendres, 13 Abril 2018 13:41

El Suburense té un partit a vida o mort a Molins de Rei

El Vilanova i la Geltrú vol fer un pas de gegant || Eix Diari El Vilanova i la Geltrú vol fer un pas de gegant || Eix Diari

JOAN ESTRUCH | Vilanova i la Geltrú, Fundació Atlètic Vilafranca i el Suburense tenen tres finals davant equips de la part baixa de la classificació. Una oportunitat d’or pels vilanovins per seguir liderant, i amb solvència, aquest grup 3 de Segona Catalana quan queden 7 partits per a disputar. Els vilafranquins intentaran sumar tres punts de la tranquil·litat mentre que el Suburense té un partit a vida o mort a Molins de Rei.

Resultats i classificació

Vilanova i la Geltrú – Junior (diumenge a les 17.00h)

Quan queden 21 punts per a disputar, el Vilanova i la Geltrú és el líder de la categoria amb 10 punts més que el Rubí i el Sant Quirze del Vallès. Els garrafencs intentaran sumar la tercera victòria consecutiva davant l’equip que marca la salvació. Tot i això, el Junior ha aconseguit sortir del pou després de sumar 10 punts dels últims 12 possibles, on ha estat capaç de guanyar a equips com el Begues o el Sant Quirze del Vallès, els dos com a local.

Gornal – Fundació Atlètic Vilafranca (dissabte a les 16.15h)

La Fundació Atlètic Vilafranca intentarà sumar la quarta jornada seguida sense perdre i sumar la segona victòria consecutiva com a visitant per aconseguir tres punts d’or que el col·loquin a la zona tranquil·la de la classificació. Dissabte a la tarda visitarà el camp de la Gornal, equip que podria ser de Tercera Catalana si perd aquest partit, ja que té la salvació a 20 punts. De totes maneres, la Gornal ve de guanyar els dos últims partits com a local.

Molins de Rei – Suburense (diumenge a les 12.00h)

Partit a vida o mort. El Suburense ha caigut en zona de descens després de sumar un punt en els últims quatre partits i s’ha col·locat quinzè amb 29 punts. Una posició per sobre, en plaça de possible descens, es troba el Molins de Rei amb 31 punts. Precisament el rival del diumenge al migdia. Els locals encadenen tres victòries consecutives a casa i també serà una final per ells, ja que podrien sortir del descens.

Escriure un comentari

Últimes notícies