Esports Penedès

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Divendres, 20 Octubre 2017 16:11

Vilanova i la Geltrú - Fundació Atlètic Vilafranca, diumenge a les 17h

Derbi entre els vilanovins i vilafranquins || CFSuburense Derbi entre els vilanovins i vilafranquins || CFSuburense

JOAN ESTRUCH | Cap de setmana gros al grup 3 de Segona Catalana, cap de setmana de derbi entre el Vilanova i la Geltrú i la Fundació Atlètic Vilafranca. El colíder de la categoria rebrà a uns vilafranquins que encara no han puntuat com a visitants. Per la seva banda, el Suburense respira després d’haver sumat la primera victòria i visita el camp d’un rival directe.

Resultats i classificació

Vilanova i la Geltrú – Fundació Atlètic Vilafranca (diumenge a les 17.00h)

Després de perdre el lideratge al camp del Rubí, nou líder del grup, el Vilanova i la Geltrú rebrà diumenge a la tarda a la Fundació Atlètic Vilafranca. Els vilanovins han guanyat tots els partits com a local, i no poden fallar si volen mantenir el colíderatge del grup. Però per altra banda, la Fundació Atlètic Vilafranca ha perdut els tres partits que ha disputat com a visitant, i es troba a la zona mitja gràcies als 10 punts que ha sumat a casa.

Sant Joan Despí – Suburense (diumenge a les 19.30h) 

Jornada important i pas vital el que pot donar el Suburense aquesta jornada. Després de sumar la primera victòria de la temporada i sortir del pou, els garrafencs visiten el camp del Sant Joan Despí, un conjunt que també es troba amb 5 punts i que encadena tres derrotes consecutives. Cop sobre la taula el que pot donar el Suburense en el partit que tancarà la jornada. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès