Print this page
Divendres, 15 Setembre 2017 17:28
  • font size
  • decrease font size
  • increase font size

El Vendrell, a per la tercera victòria abans de tornar al Club d’Esports

Foto: CE Vendrell Foto: CE Vendrell Foto: CE Vendrell

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | L’equip vendrellenc afronta un compromís d’exigència davant un altre dels equips que compta els seus partits per victòries, la Sènia.

La Sènia – Vendrell, per la matinal de diumenge

12:00 CF La Sènia – CE Vendrell (Mpal. La Sènia)

El CE Vendrell busca seguir invicte en l’inici de la competició al G6 de Segona Catalana. La victòria al camp de l’Ulldecona i la golejada a l’Estadi de la Pobla de Mafumet B, han disparat la il·lusió a la capital del Baix Penedès. El seu objectiu és el de mantenir la categoria, tot i que de moment està mostrant potencial per arribar a cotes més altes. No obstant això, en aquesta tercera jornada visita el feu de la Sènia, que és una de les sorpreses de la categoria després d’haver sumat els 6 punts en joc al derrotar a la Pobla de Mafumet i el Morell. Cal tenir en compte que l’equip del Montsià és un dels nouvinguts procedents de Tercera Catalana i de moment es troba en la part alta de la classificació.

Davant la igualtat del xoc, Nando Cantó confia que Álex Hurtado i Xavi Moreno continuïn encertats de cara a porteria. El primer ha marcat 2 gols mentre que el segon ha celebrat 3 dianes. A més, el ‘9’ roig-i-negres ha donat ja 4 assistències de gol. Enguany tant ell com l’equip poden consolidar-se en la categoria i no fa l’efecte que ho vulgui desaprofitar. 

Escriure un comentari