Esports Penedès

Divendres, 20 de Abril de 2018
Dilluns, 10 Juliol 2017 16:48

El CE Vendrell ja coneix el calendari de la nova temporada 2017/18

Foto: CE Vendrell. Foto: CE Vendrell. Foto: CE Vendrell.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | Els de la capital del Baix Penedès, únic representant de la comarca al G6 de la Segona Catalana, ja té a la seva disposició el calendari de la propera temporada que arrancarà el cap de setmana del 3-4 de setembre.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha publicat la composició provisional i el calendari del G6 de la Segona Catalana en la que el CE Vendrell participarà per segona temporada consecutiva després d’haver assolit la fita de la permanpencia.

El conjunt roig-i-negre encetarà la temporada rebent a l’Ulldecona al Club d’Esports el cap de setmana del 3-4 de setembre. Si res no varia respecte al curs anterior, el partit s’hauria de jugar dissabte a les 18.00h de la tarda. En la segona jornada, visitaran a un vell conegut com és la Pobla de Mafumet B mentre que en la tercera tornarà a jugar a domicili al camp d’un altre nouvingut com és La Sénia. La Canonja i el Gandesa seran els seus rivals en la quarta i cinquena jornada respectivament.

Els equips que conformen el G6 de Segona Catalana són els següents: Atlètic Roda de Barà, CF Amposta, CF Batea, CF Camarles, CF Gandesa, CF Jesús Catalonia, CF La Canonja, CF La Sénia, CF Reddis, Cambrils Unió CF, CD La Cava, CF Pobla de Mafumet B, CF Ulldecona, CD Hospitalet de l’Infant, CD Morell, CDC Torreforta, CE Vendrell, UD Torredembarra.

 

Podeu consultar tot el calendari aquí

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès