Esports Penedès

Diumenge, 20 de Maig de 2018
Divendres, 19 Maig 2017 19:44

L'At. Vilafranca visita a un Montserrat-Igualada renovat

El Montserrat-Igualada presenta una altra cara amb Pepe Gallardo || P. Collado El Montserrat-Igualada presenta una altra cara amb Pepe Gallardo || P. Collado

JOAN ESTRUCH | Amb els descensos ja certificats del San Mauro i del Moja, ara queda per veure si en les dues jornades que resten el Martorell, el Montserrat-Igualada i la Fundació Atlètic Vilafranca podran certificar una salvació que aquesta temporada va molt cara. Per culpa dels descensos compensats, en aquest grup 3 de Segona Catalana podrien baixar fins a set equips, sent el dotzè classificat el possible descens, posició que marca la Gornal amb 42 punts, mentre que una plaça per sobre està la Fundació Atlètic Vilafranca amb 44 punts. El Montserrat-Igualada en suma 41 i el Martorell, 39.

Resultats i classificació

Montserrat-Igualada – Fundació Atlètic Vilafranca (dissabte a les 18.00h)

Autèntica final a Les Comes dissabte a la tarda entre el Montserrat-Igualada i la Fundació Atlètic Vilafranca. Dos conjunts que es troben lluitant per a la permanència, i que una derrota els pot deixar molt tocats. Els igualadins encadenen dues victòries seguides amb Pepe Gallardo a la banqueta, que els ha col·locat a tres punts de la salvació matemàtica, que marca els vilafranquins amb 44. Els altpenedesencs també sumen dues victòries consecutives i si guanyen, farien un pas gairebé definitiu.

Martorell – Júnior (dissabte a les 18.30h)

Obligats a guanyar. Al Martorell no els val altre cosa que no sigui la victòria després de perdre a Vilafranca. Els homes de Pablo Becerril reben dissabte a la tarda al Júnior, un conjunt que ha sumat dos punts en els últims quatre partits i virtualment ja és un equip salvat, sense res en joc.

Fontsanta-Fatjo – San Mauro (dissabte a les 18.00h)

Sense res en joc. El San Mauro intentarà sumar dissabte a la tarda la primera victòria com a visitant de la temporada per acomiadar-se fora de casa amb bon sabor després d’una temporada complicada. Davant tindrà a un Fontsanta-Fatjo col·locat a la zona noble de la classificació lluitant per a la sisena posició després d’encadenar quatre victòries consecutives.

Gornal – Moja (diumenge a les 12.00h) 

El Moja tancarà el curs com a visitant al camp de la Gornal, un equip que s’hi juga la vida en aquest partit, ja que es troba en possible descens i necessita la victòria per sumar tres punts d’or i aixecar el cap. El Moja però intentarà competir i posar les coses difícils, i intentar retrobar-se amb la victòria després d’encadenar tretze jornades seguides sense fer-ho. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès