Esports Penedès

Dilluns, 27 de Febrer de 2017
Futbol - Segona Catalana

Iñigo Irisarri plega del Martorell i arriba Pedro Sáez

Futbol - Segona Catalana
Divendres, 24 Febrer 2017 16:24
El tècnic plega com a entrenador del Martorell (Foto de Svetlana Akimova). El tècnic plega com a entrenador del Martorell (Foto de Svetlana Akimova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Si aquesta setmana anunciàvem la destitució de Marc Gómez al San Mauro... ara toca parlar d'un altre canvi a les banquetes, però en aquest cas al Martorell. Iñigo Irisarri plega com a tècnic de l'equip i arriba, de forma temporal, Pedro Sáez.

Marc Gómez destituït i arriba Manel Rodríguez al San Mauro

Futbol - Segona Catalana
Dimarts, 21 Febrer 2017 16:58
Marc Gómez, fa un parell d'anys, amb una de les seves etapes al San Mauro (Foto de Marc Gómez). Marc Gómez, fa un parell d'anys, amb una de les seves etapes al San Mauro (Foto de Marc Gómez).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Canvi d’entrenador a Segona Catalana. El San Mauro ha decidit destituir a Marc Gómez com a entrenador del primer equip i arriba Manel Rodríguez com a nou tècnic per revertir aquesta situació.

El Segur guanya i surt del descens

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 20 Febrer 2017 20:32
L'equip titular del partit contra La Riera. Foto: UE Segur. L'equip titular del partit contra La Riera. Foto: UE Segur. L'equip titular del partit contra La Riera. Foto: UE Segur.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La jornada ens deixa un resultat bo i un de dolent. El primer és l’ajustada i important victòria de la UE Segur al camp d’un rival directe per la permanència mentre que el segon és la derrota per la mínima d’un CE Vendrell que ja acumula cinc jornades sense assaborir un triomf.

La Fundació At. Vilafranca remunta i el Montserrat-Igualada empata contra el 2n

Futbol - Segona Catalana
Dilluns, 20 Febrer 2017 09:47
Onze titular del Moja al camp de l'Atlètic Sant Just || @AEMoja Onze titular del Moja al camp de l'Atlètic Sant Just || @AEMoja

JOAN ESTRUCH | La Fundació Atlètic Vilafranca ha aconseguit una victòria molt important que el fa sumar tres punts vitals per la permanència i ja escala fins a la desena posició. Per altra banda, el Montserrat-Igualada ha empatat contra el segon classificar mentre que el Martorell empata davant un rival directe. El San Mauro i el Martorell perden i es compliquen la vida al descens.

Resultats i classificació

La Fundació rep al cuer i el San Mauro obligat a sumar la 1a victòria com a visitant

Futbol - Segona Catalana
Divendres, 17 Febrer 2017 17:44
El Martorell buscarà la quarta victòria seguida com a local || CFMartorell El Martorell buscarà la quarta victòria seguida com a local || CFMartorell

JOAN ESTRUCH | Després de la darrere jornada per oblidar, on només va puntuar el San Mauro en empatar contra el líder, els equips d’aquest grup 3 de Segona Catalana tenen una nova oportunitat per capgirar la situació i sobretot en una altra jornada on s’enfronten a rivals directes, sobretot un partit vital per sumar els tres punts a casa per a la Fundació Atlètic Vilafranca i el Martorell, mentre que el San Mauro i el Moja estan obligats a puntuar per sortir del descens.

Resultats i classificació

Pàgina 1 de 71

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès