Esports Penedès

Dimecres, 20 de Març de 2019
Dijous, 13 Setembre 2012 12:31

Qui som

EsportsPenedès.cat és l’únic diari digital de la comarca de l'Alt Penedès que de dilluns a diumenge i els 365 dies de l'any repassa tota l'actualitat esportiva de casa nostra en totes les modalitats: futbol, bàsquet, hoquei, futbol sala, voleibol, atletisme, futbol americà, bitlles catalanes, hípica, entre d’altres.

Actualment compta amb 50.000 visites mensuals. És el mitjà digital, tant esportiu com generalista, amb més visites a la comarca després de fundar-se al mes d'agost de 2010. El fet de que els equips de l'Alt Penedès competeixin en competicions amb conjunts d'altres comarques ens permet tenir també afluència de lectors de comarques veïnes com el Baix Penedès, el Garraf, l'Anoia o el Baix Llobregat.

Prova del nostre èxit és l'entrega del premi “Jove Emprenedor Penedesenc 2011” que des de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca ens va ser atorgat com a reconeixement a la nostra tasca.

A banda de facilitar la informació esportiva comarcal, EsportsPenedès.cat també ha organitzat les Copa EsportsPenedès.cat d'hoquei patins masculina i femenina, de futbol sala, de voleibol i de futbol femení.

Escriure un comentari

Últimes notícies