Esports Penedès

Divendres, 22 de Març de 2019
Dissabte, 25 Agost 2018 14:10

El CF Igualada i el CF Vilanova volen ser ferms candidats

Torna el derbi entre els nostres a Primera Catalana (Foto de G.M.H.). Torna el derbi entre els nostres a Primera Catalana (Foto de G.M.H.).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una nova temporada comença i amb moltes bones sensacions pels nostres dos equips representants. El CF Igualada i el CF Vilanova volen mostrar-se com a ferms candidats a fer 'mal' i situar-se a les posicions capdavanteres de la taula. Aquest cap de setmana s'enceta la competició amb la seva primera jornada de lliga al grup 2 de Primera Catalana i ho fa amb el Manresa CE i el Viladecans com a rivals dels nostres respectivament. 

El CF Igualada s'enfrontarà al Manresa CE (dissabte a les 18.00h a l'Estadi Municipal de les Comes d'Igualada) estrenant-se a casa i mostrant-se davant la seva afició amb un conjunt renovat amb diferents incorporacions i retorns d'ex jugadors de la comarca, apostant clarament pel futur amb joves de projecció i fitxatges de la zona, mentre que el CF Vilanova s'estrenarà a domicili davant el Viladecans (diumenge a les 18.00h a l'Estadi Municipal de Viladecans) amb cares noves i de nivell per intentar continuar amb la gran temporada passada on es va passejar per la Segona Catalana i va mostrar-se sòlidament en tot moment. 

Ara és el moment de la veritat i on s'ha de fer una cursa de fons per intentar estar al capdavant de la classificació. Som-hi nois! 

Escriure un comentari

Últimes notícies