Esports Penedès

Dimecres, 28 de Juny de 2017
Futbol - Primera Catalana

Magnífica sisena posició pels igualadins (3-1)

Futbol - Primera Catalana
Diumenge, 28 Maig 2017 00:15
El CF Igualada aconsegueix la 6a posició (Foto del CF Igualada). El CF Igualada aconsegueix la 6a posició (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | S'acaba una difícil temporada al grup 2 de Primera Catalana després de consumar-se el descens dels dos equips del Garraf, tant el CF Vilanova que descansava aquesta darrera jornada per la retirada del Jesús i Maria com el CF Suburense que va treure un punt amb el Viladecans (3-3). Per l'altra banda, el CF Igualada va aconseguir el gran premi de quedar en la 6a posició guanyant al Sant Ildefons (3-1). 

Acomiadar la temporada amb victòria

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 26 Maig 2017 00:14
El CF Igualada vol aconseguir la 6a posició final (Foto del CF Igualada). El CF Igualada vol aconseguir la 6a posició final (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | S'acaba una difícil temporada al grup 2 de Primera Catalana després de consumar-se el descens dels dos equips del Garraf, tant el CF Vilanova que descansarà aquesta darrera jornada per la retirada del Jesús i Maria com el CF Suburense que visitarà al Viladecans. Per l'altra banda, el CF Igualada manté les seves opcions de buscar la 6a posició davant un rival directe com és el Sant Ildefons. 

El CF Vilanova baixa a Segona Catalana

Futbol - Primera Catalana
Dissabte, 17 Juny 2017 09:29
El CF Vilanova consuma el seu descens (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova consuma el seu descens (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | No fer els deures quan toca té les seves conseqüències. El CF Vilanova va caure davant el Santboià (3-1) i va consumar el seu descens a Segona Catalana. El CF Suburense, acompanyant d'aquest la propera temporada, va vèncer al Rubí (3-1) i el CF Igualada va empatar a domicili amb el Vista Alegre (0-0). Dos dels tres equips representants baixen a Segona Catalana per a la propera temporada.  

El CF Vilanova necessita imperiosament els tres punts davant el Santboià

Futbol - Primera Catalana
Dijous, 18 Maig 2017 00:13
El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Garraf Esports). El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Garraf Esports).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tant sols dues jornades de lliga per a la finalització del campionat i queda un dels representants en perill. El CF Igualada jugarà davant un rival directe en la zona mitja de la posició com és el Vista Alegre, el CF Vilanova necessita imperiosament els tres punts davant el Santboià per creure en el miracle de la permanència i el CF Suburense vol acomiadar-se a casa amb victòria amb el Rubí.  

El CF Suburense baixa a Segona Catalana i el CF Vilanova a l'abisme

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 15 Maig 2017 01:38
El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tant sols dues jornades de lliga per a la finalització del campionat i queda un dels representants en perill. El CF Igualada va guanyar de forma clara al Morell (3-0) i podria aconseguir quedar en la 6a posició després de la nefasta primera volta, el CF Vilanova va caure amb el San Cristóbal (0-1) deixant-se peu i mig a Segona Catalana i el CF Suburense va certificar el seu descens matemàtic a Segona Catalana.

El CF Suburense amb la darrera esperança per la hipotètica salvació

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 12 Maig 2017 09:27
El Garraf amb urgències per aconseguir victòries (Foto del Diari de Vilanova). El Garraf amb urgències per aconseguir victòries (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Només 3 partits de lliga, nou punts en joc i dues places del descens per decidir. El CF Igualada, amb la respiració tranquila, rebrà la visita del cuer Morell, mentre que el CF Vilanova se la juga davant el San Cristóbal (recordem que només li queden dos partits als nostres) i el CF Suburense ha d'aconseguir la victòria per obtenir la darrera esperança (necessita que l'Atlètic Alpicat perdi els tres partits, els vilanovins sumin algun puntet per no quedar triple empat que no els beneficia i quedar empatat amb els primers per superar-los i que no es necessiti descensos compensats cosa que faria baixar igualment als nostres) contra la Rapitenca.

Jornada nefasta pels nostres equips a Primera

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 08 Maig 2017 01:36
El CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de tres partits per a la conclusió del campionat i, per tant, nou punts en joc... jornada nefasta pels nostres a Primera Catalana. El CF Igualada és l'únic que aconsegueix puntuar (0-0), però el CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 per caure golejat (5-2) i el CF Suburense certifica el seu descens a Segona Catalana (2-3).

Jornada clau amb enfrontaments directes

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 05 Maig 2017 09:58
Els sitgetans tenen davant seu la darrere oportunitat (Foto del CF Suburense). Els sitgetans tenen davant seu la darrere oportunitat (Foto del CF Suburense).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Queden 4 partits per a la finalització del campionat i deures per fer pels equips del Garraf en una jornada que es presenta clau amb enfrontaments directes de la part baixa de la classificació. El CF Igualada afrontarà el final de la temporada amb relativa tranquil·litat mentre que el CF Vilanova necessita tornar a sumar punts en una situació complicada i el CF Suburense ha de guanyar sí o sí aquesta setmana per intentar una salvació a la desesperada. 

L'Igualada goleja al Suburense (6-2) i el Vilanova empata (1-1)

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 01 Maig 2017 03:25
Els igualadins tenen virtualment la salvació (Foto del CF Igualada). Els igualadins tenen virtualment la salvació (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Queden 4 partits per a la finalització del campionat i deures per fer pels equips del Garraf. El CF Igualada va golejar en el derbi amb el CF Suburense (6-2), deixant gairebè sentenciada la permanència a Primera Catalana i quasi enviant als sitgetans a Segona Catalana, i el CF Vilanova treu un punt amb el Sant Ildefons que es converteix en 'bo' en efectes classificatoris. 

El Suburense mesurarà les seves forces en el derbi amb l'Igualada

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 28 Abril 2017 00:00
Els vilanovins se la juguen en aquest tram final de temporada (Foto de Garraf Esports). Els vilanovins se la juguen en aquest tram final de temporada (Foto de Garraf Esports).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una nova jornada al grup 2 de Primera Catalana. Falten 5 jornades de lliga i tot per decidir en els nostres tres equips representants: el CF Igualada, amb relativa tranquil·litat, s'enfrontarà en el derbi davant el CF Suburense, molt tocat amb un pas a Segona Catalana si no aconsegueix la victòria; i el CF Vilanova, amb la soga al coll, juga amb el Sant Ildefons.

Pàgina 1 de 18

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès