Esports Penedès

Diumenge, 22 de Octubre de 2017
Futbol - Primera Catalana

Buscar el salt a la classificació (diumenge a les 17.00h)

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 20 Octubre 2017 12:07
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ara que sembla que estem en el bon camí, toca començar a pensar en les posicions capdavanteres com a objectiu de la temporada. El CF Igualada rebrà la visita del Viladecans (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municipal les Comes d'Igualada) amb ganes de continuar la seva ratxa de 4 partits consecutius sense conèixer la derrota i buscar la 4a victòria consecutiva.

La tercera 'víctima' ha estat el Vista Alegre (0-2)

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 16 Octubre 2017 13:01
Els igualadins aconsegueixen la 3a victòria seguida (Foto del CF Igualada). Els igualadins aconsegueixen la 3a victòria seguida (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | I ja van tres de consecutives. El CF Igualada torna a vèncer davant el Vista Alegre (0-2), fet que li provoca escalar diverses posicions per situar-se amb el tren de la part alta de la classificació. A més a més, el nivell de joc de l'equip i les sensacions són immillorables.

Causar al rival la primera derrota de la temporada (diumenge a les 12.15h)

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 13 Octubre 2017 14:27
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ara que sembla que estem en el bon camí, toca començar a pensar en les posicions capdavanteres com a objectiu de la temporada. El CF Igualada visitarà al Vista Alegre (diumenge a les 12.15h a l'Estadi Municipal Can Vinader de Castelldefels) amb ganes de continuar la seva ratxa de 3 partits consecutius sense conèixer la derrota i provocar-li la primera derrota de la temporada al rival. 

Victòria 'in extremis' en la tornada a la competició (2-1)

Futbol - Primera Catalana
Dimarts, 10 Octubre 2017 08:31
Els igualadins aconsegueixen una victòria a les acaballes (Foto del CF Igualada). Els igualadins aconsegueixen una victòria a les acaballes (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la suspensió de la jornada passada, el CF Igualada tornava a competir en el campionat domèstic i ho va fer de la millor manera amb tres punts al sac 'in extremis' davant el Valls (2-1). En un encontre amb dos clars protagonistes en dues accions puntuals: Dani Lledó amb l'aturada del penal i Juan Cano pel gol de la victòria. 

Un os dur per combatre, el Sant Ildefons (diumenge a les 17.00h)

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 29 Setembre 2017 07:48
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de l'estrena del caseller de victòries, toca seguir enllaçant-les per situar-nos en la part alta de la classificació. Aquest cap de setmana, el CF Igualada visitarà a un os dur com és el Sant Ildefons (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municipal de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat) amb l'objectiu de seguir la dinàmica de resultats i de joc. 

Primer triomf de la temporada pels igualadins (2-1)

Futbol - Primera Catalana
Diumenge, 24 Setembre 2017 18:44
Els igualadins sumen el primer triomf de la temporada (Foto de @Eric6Garci). Els igualadins sumen el primer triomf de la temporada (Foto de @Eric6Garci).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ara sí que sí, primera victòria de la temporada. El CF Igualada va vèncer, per primer cop a la temporada, i aconsegueix els tres punts davant la Rapitenca (2-1) en un partit important pels nostres per recuperar la moral i seguir en la línia ascendent de resultats i joc de l'equip. 

Rival propici per aconseguir els tres punts (diumenge a les 17.00h)

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 22 Setembre 2017 06:10
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Amb el mateix objectiu que les anteriors jornades, estrenar el caseller de victòries. Després de tres jornades, el CF Igualada vol aconseguir els tres punts, després d'aconseguir el seu primer, davant un rival de la zona baixa com és la Rapitenca (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municipal de les Comes d'Igualada), un partit fonamental per recuperar la moral i tornar a ser l'equip que va acabar la temporada passada mostrant-se com un ferm candidat a les posicions capdavanteres.

Un punt que sap a poc amb les Borges Blanques (1-1)

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 18 Setembre 2017 13:08
Els igualadins sumen el primer punt de la temporada (Foto d'arxiu FC Santboià). Els igualadins sumen el primer punt de la temporada (Foto d'arxiu FC Santboià).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Seguim sense trobar el camí de la victòria. El CF Igualada treu un punt en la seva visita amb les Borges Blanques (1-1) i ja són tres els partits sense aconseguir els tres punts i és cuer de la categoria. Un partit 

Estrenar el caseller de punts amb les Borges Blanques (diumenge a les 17.00h)

Futbol - Primera Catalana
Dijous, 14 Setembre 2017 02:48
Aquests són els números dels dos equips. Aquests són els números dels dos equips.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Estrenar el caseller de punts. Després de dues jornades, el CF Igualada vol aconseguir els tres punts, o si més no puntuar i així deixar la penúltima plaçada de la lliga. Ho voldrà fer davant les Borges Blanques (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municiipal de les Borges Blanques), un partit fonamental per recuperar la moral i tornar a ser l'equip que va acabar la temporada passada mostrant-se com un ferm candidat a les posicions capdavanteres.

L'Andorra deixa sec al CF Igualada (2-0)

Futbol - Primera Catalana
Dimarts, 12 Setembre 2017 09:50
Els igualadins tornen a caure i ja es troben en la penúltima plaça (Foto del CF Igualada). Els igualadins tornen a caure i ja es troben en la penúltima plaça (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Dos partits i dues derrotes en aquest inici de temporada a Primera Catalana. El CF Igualada va caure a domicili davant l'Andorra (2-0) en un partit que els rivals van proposar amb molta ntensitat i eficàcia defensiva durant tot el partit i un gran encert de cara a porteria. Detonants per no treure res de profit en la nostra sortida.

Pàgina 1 de 19

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès