Esports Penedès

Dimecres, 24 de Maig de 2017
Futbol - Primera Catalana

El CF Vilanova baixa a Segona Catalana

Futbol - Primera Catalana
Diumenge, 21 Maig 2017 09:29
El CF Vilanova consuma el seu descens (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova consuma el seu descens (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | No fer els deures quan toca té les seves conseqüències. El CF Vilanova va caure davant el Santboià (3-1) i va consumar el seu descens a Segona Catalana. El CF Suburense, acompanyant d'aquest la propera temporada, va vèncer al Rubí (3-1) i el CF Igualada va empatar a domicili amb el Vista Alegre (0-0). Dos dels tres equips representants baixen a Segona Catalana per a la propera temporada.  

El CF Vilanova necessita imperiosament els tres punts davant el Santboià

Futbol - Primera Catalana
Dijous, 18 Maig 2017 00:13
El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Garraf Esports). El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Garraf Esports).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tant sols dues jornades de lliga per a la finalització del campionat i queda un dels representants en perill. El CF Igualada jugarà davant un rival directe en la zona mitja de la posició com és el Vista Alegre, el CF Vilanova necessita imperiosament els tres punts davant el Santboià per creure en el miracle de la permanència i el CF Suburense vol acomiadar-se a casa amb victòria amb el Rubí.  

El CF Suburense baixa a Segona Catalana i el CF Vilanova a l'abisme

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 15 Maig 2017 01:38
El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova a prop de l'abisme (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tant sols dues jornades de lliga per a la finalització del campionat i queda un dels representants en perill. El CF Igualada va guanyar de forma clara al Morell (3-0) i podria aconseguir quedar en la 6a posició després de la nefasta primera volta, el CF Vilanova va caure amb el San Cristóbal (0-1) deixant-se peu i mig a Segona Catalana i el CF Suburense va certificar el seu descens matemàtic a Segona Catalana.

El CF Suburense amb la darrera esperança per la hipotètica salvació

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 12 Maig 2017 09:27
El Garraf amb urgències per aconseguir victòries (Foto del Diari de Vilanova). El Garraf amb urgències per aconseguir victòries (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Només 3 partits de lliga, nou punts en joc i dues places del descens per decidir. El CF Igualada, amb la respiració tranquila, rebrà la visita del cuer Morell, mentre que el CF Vilanova se la juga davant el San Cristóbal (recordem que només li queden dos partits als nostres) i el CF Suburense ha d'aconseguir la victòria per obtenir la darrera esperança (necessita que l'Atlètic Alpicat perdi els tres partits, els vilanovins sumin algun puntet per no quedar triple empat que no els beneficia i quedar empatat amb els primers per superar-los i que no es necessiti descensos compensats cosa que faria baixar igualment als nostres) contra la Rapitenca.

Jornada nefasta pels nostres equips a Primera

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 08 Maig 2017 01:36
El CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 (Foto del Diari de Vilanova). El CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 (Foto del Diari de Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de tres partits per a la conclusió del campionat i, per tant, nou punts en joc... jornada nefasta pels nostres a Primera Catalana. El CF Igualada és l'únic que aconsegueix puntuar (0-0), però el CF Vilanova desaprofita un 0 a 2 per caure golejat (5-2) i el CF Suburense certifica el seu descens a Segona Catalana (2-3).

Jornada clau amb enfrontaments directes

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 05 Maig 2017 09:58
Els sitgetans tenen davant seu la darrere oportunitat (Foto del CF Suburense). Els sitgetans tenen davant seu la darrere oportunitat (Foto del CF Suburense).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Queden 4 partits per a la finalització del campionat i deures per fer pels equips del Garraf en una jornada que es presenta clau amb enfrontaments directes de la part baixa de la classificació. El CF Igualada afrontarà el final de la temporada amb relativa tranquil·litat mentre que el CF Vilanova necessita tornar a sumar punts en una situació complicada i el CF Suburense ha de guanyar sí o sí aquesta setmana per intentar una salvació a la desesperada. 

L'Igualada goleja al Suburense (6-2) i el Vilanova empata (1-1)

Futbol - Primera Catalana
Dilluns, 01 Maig 2017 03:25
Els igualadins tenen virtualment la salvació (Foto del CF Igualada). Els igualadins tenen virtualment la salvació (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Queden 4 partits per a la finalització del campionat i deures per fer pels equips del Garraf. El CF Igualada va golejar en el derbi amb el CF Suburense (6-2), deixant gairebè sentenciada la permanència a Primera Catalana i quasi enviant als sitgetans a Segona Catalana, i el CF Vilanova treu un punt amb el Sant Ildefons que es converteix en 'bo' en efectes classificatoris. 

El Suburense mesurarà les seves forces en el derbi amb l'Igualada

Futbol - Primera Catalana
Divendres, 28 Abril 2017 00:00
Els vilanovins se la juguen en aquest tram final de temporada (Foto de Garraf Esports). Els vilanovins se la juguen en aquest tram final de temporada (Foto de Garraf Esports).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una nova jornada al grup 2 de Primera Catalana. Falten 5 jornades de lliga i tot per decidir en els nostres tres equips representants: el CF Igualada, amb relativa tranquil·litat, s'enfrontarà en el derbi davant el CF Suburense, molt tocat amb un pas a Segona Catalana si no aconsegueix la victòria; i el CF Vilanova, amb la soga al coll, juga amb el Sant Ildefons.

L'Anoia sembla respirar i als del Garraf els hi falta l'aire

Futbol - Primera Catalana
Dimarts, 25 Abril 2017 06:19
Els de l'Anoia porten una magnífica ratxa (Foto del CF Igualada). Els de l'Anoia porten una magnífica ratxa (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tranquil·litat pel CF Igualada, però molts nervis al CF Vilanova i desesperació al CF Suburense. Vivim en una situació molt incòmode pels nostres equips del Garraf, ja que els vilanovins van caure (2-1) i no tenen marge d'error amb un calendari complicat i els sitgetans van perdre (0-1) i tenen una gran muntanya per remuntar. Els igualadins van guanyar (1-2) i es troben còmodes a la mitja taula. 

Necessitem victòries com a regal de Sant Jordi a Primera

Futbol - Primera Catalana
Dijous, 20 Abril 2017 07:48
Els sitgetans volen la victòria (Foto del CF Suburense). Els sitgetans volen la victòria (Foto del CF Suburense).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Necessitem victòries per tal de sumar de tres en tres perquè el final del campionat apreta i estem a les acaballes. El CF Igualada hauria d'aconseguir la victòria davant un Rubí en posició de descens, el CF Vilanova li urgeix una victòria davant el Vista Alegre després de la sanció per alineació indeguda de la setmana passada que li van treure la victòria i el CF Suburense necessita guanyar per assolir la fita de la salvació davant un complicat Reus B.

Pàgina 1 de 17

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès