Esports Penedès

Dimecres, 20 de Març de 2019
Dilluns, 05 Agost 2013 15:25

Rai Marchán convenç i enguany jugarà al Reial Madrid C

Rai Marchán disputant el primer partit de pretemporada (Helios de la Rubia) Rai Marchán disputant el primer partit de pretemporada (Helios de la Rubia) Rai Marchán disputant el primer partit de pretemporada (Helios de la Rubia)

ERNEST GILI (@ernestgica) | Després d’una temporada fora de la ‘Casa Blanca’ a les files del Leganés, el jove vilafranquí Rai Marchán, de quasi 20 anys, ha fet canviar la decisió de José Manuel Díaz, tècnic del segon filial del Reial Madrid. Aquesta temporada militarà a Segona Divisió B amb el conjunt madridista. El retorn satisfà a Rai que remarca que “el joc del filial s’adapta més al meu estil de joc i aquí seguiran formant-me com a jugador”.

Més fora que a dins

Durant aquest estiu el futur de Marchán estava més fora que dins del Madrid, comptava amb diferents ofertes d’equips de la categoria. Malgrat iniciar diferents negociacions cap va satisfer els interessos del conjunt madridista el qual buscava un equip que assegurés minuts al vilafranquí. Finalment va arribar la data d’inici de la pretemporada i a base de treball amb el C, Rai torna a vestir la samarreta blanca.

Conscient de la oportunitat, treballarà per tenir minutsConscient de la oportunitat, treballarà per tenir minuts

“Vull consolidar-me a l’equip”

Marchán es mostra molt satisfet del seu retorn: “Semblava impossible tornar al Real Madrid, ja que quan surts d'un club com aquest és molt díficil tornar-hi. Crec que gràcies al treball i  l'esforç del dia a dia de la temporada passada sumat a una mica de sort, he pogut tornar a tenir aquesta oportunitat al club”.

Conscient del repte que suposa, el jove vilafranquí espera guanyar-se el seu lloc a l’equip: “Serà un any complicat, tinc molta competència per jugar, a la meva posició hi ha dos companys d’un any menys que juguen amb la selecció espanyola, però espero seguir millorant dia a dia per aportar el màxim de mi mateix. Consolidar-me és el principal objectiu, ser que és difícil però és un repte que em fa molta il·lusió i lluitaré per assolir-lo”.

Protagonisme en la pretemporada

Fins al moment l’equip ha jugat tres partits de pretemporada amb dos empats a 1 amb el Southern i el Toledo, en aquest darrer Marchán va evitar la derrota en el darrer suspir, ensopegada que va arribar davant del Real Valladolid B per 3-1.

Entrevista a Rai Marchán  dins del magazine 'Listiu' de Ràdio Vilafranca a partir del minut 23, escolta-la AQUÍ.

Escriure un comentari

Últimes notícies