Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Dijous, 18 Juliol 2013 05:41

Eric Via entrena amb el Nàstic amb moltes opcions de quedar-s'hi

El conjunt grana està fent la pretemporada a Rialp (Instagram Nàstic Tarragona) El conjunt grana està fent la pretemporada a Rialp (Instagram Nàstic Tarragona) El conjunt grana està fent la pretemporada a Rialp (Instagram Nàstic Tarragona)

ROGER VIVES (@erraveonze) | La Segona B té molts números per comptar la temporada vinent amb la presència d'un nou jugador penedesenc i, a més, a les files d'un conjunt històric com és el Nàstic de Tarragona. I és que el sadurninenc Eric Via es troba actualment a Rialp fent la pretemporada amb el primer equip de l'entitat grana.

A falta de confirmació oficial, cosa que pot passar en les properes dates, Via té moltes opcions de ser el segon lateral esquerra del Nàstic aquesta temporada, combinant la seva presència a Segona B amb partits a Tercera amb La Pobla de Mafumet, el conjunt filial tarragoní on ha militat les darreres temporades.

L'equip que entrena l'exjugador del FC Vilafranca Santi Castillejo va arribar diumenge a Rialp i s'hi estarà fins demà, quan clourà la primera etapa d'aquesta pretemporada.

Debut oficial el març passat

Via ja sap què és jugar un partit oficial amb el Nàstic. Va ser el passat 20 de març als quarts de final de la Copa Catalunya contra L'Hospitalet, en què els tarragonins es van imposar als penals (1-1 i 6-5) després d'un matx en què el sadurninenc va jugar els darrers 9 minuts.

 

 

Escriure un comentari

Últimes notícies