Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Divendres, 15 Juny 2018 07:35

El Suburense cau amb el líder en una jornada sense canvis

El Suburense va fer el passadís reconeixent-les com a campiones (Foto del CF Martorell). El Suburense va fer el passadís reconeixent-les com a campiones (Foto del CF Martorell).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arribem al punt i final del campionat a Segona Catalana Femenina en una jornada sense cap canvi a la classificació. El Suburense va caure amb l'intractable líder Martorell (2-0), el Base Olèrdola va golejar al Gelida (7-0), l'Òdena va guanyar al Vallirana (4-1) i el Sant Sadurní va emportar-se el derbi amb la Granada (5-3).

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

El campió demostra les seves armes: Martorell 2-0 Suburense

El partit de la jornada entre el campió i el segon va quedar tot a casa. El Suburense va caure a domicili davant el Martorell (2-0), en un encontre força igualat que es va decidir a partir de l'hora de joc. De fet, els primers quaranta-cinc minuts van ser tant igualats que es va arribar al descans amb el marcador inicial. A la represa, seguia el mateix ritme fins que Judit Garrido va obrir la llauna (1-0 63') i Marta Moragas va sentenciar a les acaballes (2-0 84'). 

Amb aquest resultat, el Suburense acaba la lliga en 2a posició amb 71 punts, a nou del líder i amb dos d'avantatge sobre el seu perseguidor Olesa 87.

'Set' en blanc: Base Olèrdola 7-0 Gelida

Sense gaire història a destacar en un encontre decidit ja al descans. El Base Olèrdola va golejar al Gelida (7-0), en un partit que va començar amb la ràpida diana d'Andrea Daniel (1-0 12') i la d'Alba Romero (2-0 18'). Més tard, un doblet particular de Gemma Vasco va suposar marxar als vestidors amb una clara avantatge (3-0 26' i 4-0 32'). A la represa, la mateixa darrera golejadora feia el seu 'hat-trick' (5-0 50') i a les acaballes van acabar arrodonint la golejada Aida Pagès (6-0 73') i Marina Ojeda (7-0 80'). 

Amb aquest resultat, el Base Olèrdola acaba la temporada en 4a posició amb 66 punts, força allunyat del líder, mentre que el Gelida acaba últim amb un únic punt, sense saber què és una victòria durant el campionat.

Finalitzant amb els tres punts: Òdena 4-1 Vallirana

Sense cap altre objectiu, la victòria es va aconseguir en seixanta minuts. L'Òdena va vèncer al Vallirana (4-1), en un partit plàcid per les nostres. Paula Rodríguez va desvirgar l'electrònic a la mitja hora de joc (1-0 25') per marxar als vestidors amb una lleugera avantatge. A la represa, Esther Meroño feia l'empat provisional (1-1 48'), però ràpidament començaria el festival golejador amb les dianes de Mireia Toldrà (2-1 50') i Maria González (3-1 53') perquè Anna Tardà acabés d'arrodonir la victòria (4-1 88'). 

Amb aquest resultat, l'Òdena acaba la lliga en la 6a plaça amb 56 punts, tres per sobre del seu perseguidor.

Festival golejador en el derbi de clausura: Sant Sadurní 5-3 La Granada

Amb aquest encontre s'acabaria un dels derbis més igualats. El Sant Sadurní es va emportar la victòria davant la Granada (5-3), en un partit amb vuit dianes repartides entre els dos equips i que sempre va tenir emoció durant els noranta minuts. De fet, Amaya Lacruz va estrenar el marcador (1-0 4') i Esther Bernáldez feia el segon (2-0 12') en un quart d'hora local intens, però Ariadna Arrabal va retallar diferències abans de marxar al descans (2-1 34'). A la represa, la mateixa Esther Bernáldez feia el seu doblet particular (3-1 60'), però Gemma Escofet tornava a escurçar diferències (3-2 74'). Cristina Lara tornava a donar una avantatge de dues dianes (4-2 74'), Jana Aran tornava a retallar (4-3 87') fins que Yolanda García va posar fi amb la sentència (5-3 89').

Amb aquest resultat, el Sant Sadurní acaba en la 10a posició amb 41 punts, a quatre del seu predecessor, mentre que la Granada finiquita la temporada en la 9a plaça amb 45 punts.

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Corbera 5-1 Sector Montserratina.

- Santa Coloma Cervelló 2-1 Olesa 87.

- Sporting Gavà 3-0 Abrera (equip visitant retirat de la competició).

- Tancat - Capellades (Suspès per falta de jugadores visitants).

Escriure un comentari

Últimes notícies