Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Dimecres, 06 Juny 2018 12:55

El Suburense vol fer caure al campió al seu camp

El Suburense vol fer caure al líder (Foto del CF Suburense). El Suburense vol fer caure al líder (Foto del CF Suburense).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Amb el campionat decidit, només queden objectius ambiciosos. El Suburense s'enfronta al líder Martorell amb ganes de vèncer mentre que tota la resta voldrà acabar la lliga el més amunt possible a la taula classificatòria. 

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Els dos millors classificats cara a cara: Martorell - Suburense (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal Torrent de Llops de Martorell)

Primer contra segon, però sense l'objectiu de l'ascens pel mig. El Martorell es va proclamar campió la setmana passada amb 77 punts, sis per sobre del seu rival, sumant setze victòries seguides i venint de guanyar al Vallirana (1-4), 118 gols a favor per 17 en contra, sent l'equip que menys gols ha encaixat de la lliga, amb Judit Garrido com a pitxitxi de l'equip i quarta de la categoria amb 38 dianes. El Suburense vol acabar amb la 2a posició que té amb 71 punts, dos per sobre del seu perseguidor, sumant sis victòries consecutives i venint de guanyar al Corbera (5-0), 138 gols a favor per 30 en contra, sent l'equip més golejador de la lliga, amb Júlia Pérez com a pitxitxi de l'equip i de la categoria amb 55 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-2).

Derbi desigual entre les nostres: Base Olèrdola - Gelida (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal Els Pins de Moja)

El Base Olèrdola ja sap que quedarà a la 4a posició amb 63 punts, a sis del seu predecessor i allunyat del seu perseguidor, sumant dotze dels últims quinze punts possibles i venint de no jugar amb l'Abrera retirat, 102 gols a favor per 38 en contra i amb Gemma Vasco com a artillera de l'equip amb 28 dianes. El Gelida és el cuer de la lliga amb un únic punt, sense saber què és guanyar i venint de caure amb el Santa Coloma Cervelló (0-7), 14 gols a favor per 122 en contra, sent l'equip que més gols encaixa i menys realitza, i amb Maria Salaverria com a golejadora de l'equip amb 6 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-5).

L'altre derbi desigual de la jornada: Tancat - Capellades (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal de Tancat)

El Tancat ja sap que es quedarà a la 5a posició amb 56 punts, aconseguint tres dels últims nous punts a la lliga i venint de caure amb l'Olesa 87 (3-1), 82 gols a favor per 36 en contra i amb Helena Blanes com a golejadora de l'equip amb 18 dianes. El Capellades acabarà penúltim amb 10 punts, a cinc del seu perseguidor i venint de caure amb el Sant Sadurní (1-3), 30 gols a favor per 107 en contra i amb Daniela Aravena com a realitzadora de l'equip amb 10 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-1).

Retrobar-se amb la victòria: Òdena - Vallirana (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal de la Sort d'Òdena)

L'Òdena es troba a la 6a posició amb 53 punts, a tres del seu predecessor i perseguidor, aconseguint tres dels últims quinze punts possibles i venint de perdre amb la Granada (2-0), 81 gols a favor per 42 en contra i amb Nerea González com a realitzadora de l'equip amb 26 dianes. El Vallirana és a la 11a posició amb 37 punts, a un del seu predecessor, sumant tres derrotes consecutives i venint de fer-ho amb el Martorell (1-4), 58 gols a favor per 54 en contra i amb Marta Cano com a golejadora de l'equip amb 15 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (5-2).

Derbi igualat entre els nostres: Sant Sadurní - La Granada (dissabte a les 18.30h al Camp Municipal de la Triola de Sant Sadurní d'Anoia)

Un dels partits de la jornada per la igualtat a la taula. El Sant Sadurní es troba a la 10a plaça amb 38 punts, amb un punt d'avantatge sobre el seu perseguidor, sumant dotze dels últims quinze punts possibles i venint de guanyar al Capellades (1-3), 63 gols a favor per 74 en contra amb Esther Bernáldez com a artillera de l'equip amb 18 dianes. La Granada és a la 9a plaça amb 45 punts, a dos del seu predecessor, sumant dotze dels últims quinze punts possibles i venint de guanyar a l'Òdena (2-0), 78 gols a favor per 59 en contra i amb Noelia Cuesta com a golejadora de l'equip amb 26 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (3-6).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Corbera - Sector Montserratina (dissabte a les 18.15h al Camp Municipal de Corbera de Llobregat).

- Santa Coloma Cervelló - Olesa 87 (diumenge a les 18.30h al Camp Municipal Eusebi Güell de Santa Coloma de Cervelló).

- Sporting Gavà 3-0 Abrera (equip visitant retirat de la competició).

Escriure un comentari

Últimes notícies