Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Dimarts, 05 Juny 2018 14:45

Un gol en temps afegit deixa fora a l'Atlètic (0-1)

L'Atlètic dóna per acabada la temporada (Fotografia: Gemma Cantador). L'Atlètic dóna per acabada la temporada (Fotografia: Gemma Cantador).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | El Pardinyes va prendre a l’Atlètic el bitllet per als quarts de final de la Copa Catalunya als instants finals.

 

Les vilafranquines arribaven a la tercera ronda de la competició amb ganes: després d’haver jugat contra dos equips de la Primera Divisió Catalana, ara tocava tot un Pardinyes d’una categoria superior i que venia d’eliminar a l’Europa als penals. Va ser un enfrontament amb poc futbol però molta emoció i en què el més just hagués estat arribar a la tanda de penals.

L’Atlètic va començar millor i a la primera meitat va ser l’equip que va crear més perill. Gemma Sala i Laia Garcia van provar sort, però va ser Laura Navarro qui va tenir l’ocasió més clara amb un potent xut que va rebutjar la portera visitant. Les lleidatanes no van inquietar la porteria de Paula Canals durant els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, el Pardinyes va fer un pas endavant i va començar a tenir més arribades perilloses, normalment amb Alexandra Taberner com a protagonista i jugadora més destacada a davant. L’Atlètic va tenir les seves a pilota aturada, però el cansament s’anava notant i costava cada vegada més generar joc. Quan semblava que es decidiria l’eliminatòria als penals, una falta lateral va acabar amb el gol visitant. Va ser una acció protestada pel públic i l’equip local, que demanava un possible fora de joc de la golejadora.

L’Atlètic diu adéu a la temporada, però la pot tancar amb el cap ben alt després d’haver merescut més contra el Pardinyes.

Resultats Copa Catalunya

Escriure un comentari

Últimes notícies