Esports Penedès

Dimecres, 20 de Març de 2019
Divendres, 04 Maig 2018 12:39

El CF Igualada B té dues finals d'infart per a la salvació

El CF Igualada B té dues finals per endavant per a la salvació (Foto del CF Igualada). El CF Igualada B té dues finals per endavant per a la salvació (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Jornada per sobreviure al grup 1 de Primera Catalana Femenina i per somiar amb dues finals d'infart al grup 2. El CF Igualada B té davant dues finals, aquesta davant el Pardinyes B (rival directe pel descens i que marca la salvació) mentre que el Cunit visitarà al Cornellà (5è) i el FemFutbol Vilanova també anirà a domicili davant el Pubilla Casas (3r).

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

La primera de les dues finals: Pardinyes B - CF Igualada B (dissabte a les 18.00h al Camp Municipal de Pardinyes)

A falta de sis punts en joc, aquest cap de setmana les nostres se la juguen. Necessitem dues victòries, ja que no depenem de nosaltres mateixos, per arribar a ocupar la 9a plaça i aconseguir la salvació. El Pardinyes B es troba a la 9a plaça amb 33 punts, un punt per sobre del descens i dos dels nostres, venint de guanyar al Mollerussa (1-4) i sumar vuit dels últims quinze punts possibles, 45 gols a favor per 49 en contra amb Ainhoa Moreno com a golejadora de l'equip amb 13 dianes. El CF Igualada B es troba a la 12a posició amb 31 punts, a dos de la salvació, venint de descansar i sumar ja quatre victòries consecutives, 47 gols a favor per 52 en contra i amb Andrea Garrido com a artillera de l'equip amb 8 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-2).

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

Un bon partit per acomiadar-se de la Primera Catalana: Cornellà - Cunit (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Cornellà de Llobregat) 

Després del descens de les nostres, ens toca gaudir de l'estada a Primera Catalana on jugarem l'últim partit de la temporada, ja que la jornada següent descansem. El Cornellà es troba a la 5a posició amb 50 punts, a tres del quart, venint de guanyar a la Fundació Hospitalet (3-2) i sumar quatre victòries consecutives, 78 gols a favor per 38 en contra i amb Vanessa Quesada i Alicia Arévalo com a golejadores de l'equip amb 14 dianes cadascuna. El Cunit està a la 12a plaça amb 9 punts, amb un punt d'avantatge sobre el seu perseguidor, venint de caure amb el Fontsanta-Fatjó B (1-9) i sumar tres derrotes consecutives, 31 gols a favor per 112 en contra amb Ariadna Gómez com a realitzadora de l'equip amb 8 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (2-8).

Gaudir i competir fins al final: Pubilla Casas - FemFutbol Vilanova (diumenge a les 11.30h al Camp Municipal de Pubilla Casas) 

Queden tres partits de lliga per les nostres en la Primera Catalana, la qual abandonarem aquesta temporada i cal gaudir-la. El Pubilla Casas es troba a la 3a plaça amb 55 punts, a set del líder (amb dos partits menys), venint de descansar i sumar ja tres jornades seguides sense perdre, 112 gols a favor per 30 en contra amb Natàlia Sanahuja com a golejadora de l'equip i cinquena de la categoria amb 24 dianes. El FemFutbol Vilanova és el cuer de la lliga amb 5 punts, a tres del seu predecessor, venint de descansar i sumant quinze derrotes consecutives, 24 gols a favor per 101 en contra amb Maria Villa com a artillera de l'equip amb 10 dianes.

Escriure un comentari

Últimes notícies