Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Divendres, 04 Maig 2018 12:39

Jornada sense enfrontaments de la part alta, però amb dos derbis

La Granada buscarà els tres punts amb el Suburense (Foto d'arxiu). La Granada buscarà els tres punts amb el Suburense (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriba una nova jornada de futbol femení i ho fa sense cap partit entre els equips capdavanters a la lliga, però amb dos derbis entre els nostres representants. La Granada s'enfrontarà amb el Suburense i el Base Olèrdola ho farà amb el Sant Sadurní. Intentarem buscar els màxims de resultats positius a la jornada.

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Cuer vs líder: Gelida - Martorell (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Gelida)

Un dels partits més desigualats de la temporada, no tant sols de la jornada. El Gelida és el cuer a la lliga amb un únic punt, venint de caure amb el Corbera (6-1) i sumar ja set derrotes consecutives, 14 gols a favor per 191 en contra amb Maria Salaverria com a artillera amb 6 dianes. El Martorell és el líder amb 62 punts, amb cinc d'avantatge sobre el segon, venint de golejar a l'Abrera (10-2) i sumar ja onze victòries seguides, 93 gols a favor per 16 en contra amb Judit Garrido com a pitxitxi de l'equip i cinquena de la categoria amb 30 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (10-0).

Seguir guanyant i esperar dues relliscades: La Granada - Suburense (dissabte a les 17.00h al Camp Municipal de la Granada del Penedès)

Els locals volen retrobar-se amb la victòria i les visitants seguir sumant de tres en tres. La Granada es troba a la 9a plaça amb 36 punts, a dos del seu predecessor, venint de caure amb el Vallirana (2-0) i trencar una dinàmica positiva de dues jornades sense perdre, 67 gols a favor per 48 en contra amb Noelia Cuesta com a golejadora de l'equip amb 23 dianes. El Suburense està a la 3a posició amb 56 punts, a sis del líder, venint de guanyar al Capellades (10-0) i sumar dotze dels últims quinze punts possibles, 113 gols a favor per 27 en contra amb Júlia Pérez com a pitxitxi de l'equip i la categoria amb 46 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (4-3).

Volen incrementar la seva dinàmica: Santa Coloma Cervelló - Tancat (diumenge a les 18.45h al Camp Municipal Eusebi Güell de Santa Coloma Cervelló)

El Santa Coloma Cervelló marxa a la 8a plaça amb 38 punts, a tres del seu predecessor, venint de guanyar al Sant Sadurní (0-2) i trencar una ratxa de tres partits consecutius sense sumar els tres punts, 69 gols a favor per 48 en contra amb Elisa Valverde com a golejadora de l'equip i quarta de la categoria amb 31 dianes. El Tancat està a la 4a posició amb 50 punts, a sis de la cua del tren capdavanter, venint de guanyar al Sporting Gavà (7-0) i sumar dotze dels últims quinze punts possibles, 76 gols a favor per 32 en contra amb Helena Blanes com a golejadora de l'equip amb 18 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (5-3).

Trencar dinàmica per sumar de tres en tres: Base Olèrdola - Sant Sadurní (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal dels Pins de Moja)

El Base Olèrdola es troba a la 5a plaça amb 48 punts, a dos del seu predecessor (tot i que té un partit menys), venint d'empatar amb l'Òdena (2-2) i sumar quatre dels últims dotze punts possibles, 82 gols a favor per 34 en contra amb Gemma Vasco i Alba Romero com a realitzadores de l'equip amb 22 dianes cadascuna. El Sant Sadurní està a la 11a plaça amb 29 punts, a cinc del seu predecessor, venint de perdre amb el Santa Coloma Cervelló (0-2) i sumar tres dels últims quinze punts possibles, 51 gols a favor per 61 en contra amb Esther Bernáldez com a artillera amb 14 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-4).

Retrobar-se amb els tres punts: Abrera - Òdena (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal d'Abrera)

L'Abrera es troba a la 13a posició amb 16 punts, a tres de liderar el grup de la baixa taula, venint de caure amb el Martorell (10-2) i sumar quatre derrotes consecutives, 33 gols a favor per 110 en contra amb Jennifer Echarte com a golejadora amb 11 dianes. L'Òdena està a la 6a plaça amb 44 punts, a quatre del seu predecessor, venint d'empatar amb el Base Olèrdola (2-2) i sumar tres jornades seguides sense guanyar, 66 gols a favor per 38 en contra amb Nerea González com a artillera amb 21 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (6-1).

Oportunitat per emportar-se la victòria: Capellades - Sector Montserratina (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Capellades)

El Capellades es troba a la penúltima posició a la lliga amb 10 punts, a nou de liderar el grup de la baixa taula, venint de perdre amb el Suburense (10-0) i sumar un punt dels últims quinze punts possibles, 28 gols a favor per 91 en contra amb Daniela Aravena com a realitzadora de l'equip amb 9 dianes. El Sector Montserratina està a la 12a posició amb 19 punts, liderant el grup de la baixa taula, venint de caure amb l'Olesa 87 (1-2) i trencar una dinàmica de dues victòries consecutives, 29 gols a favor per 69 en contra amb Gisele Calvo com a artillera amb 6 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-0).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Sporting Gavà - Vallirana (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Can Torelló de Gavà).

- Olesa 87 - Corbera (dissabte a les 16.00h al Camp Municipal de les Planes d'Olesa de Montserrat).

Escriure un comentari

Últimes notícies