Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Divendres, 27 Abril 2018 16:37

Amb l'objectiu de recuperar-se per lluitar per l'Ascens

L'Òdena i el Base Olèrdola busquen els tres punts (Foto d'arxiu). L'Òdena i el Base Olèrdola busquen els tres punts (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de les derrotes en els enfrontaments directes, cal retrobar-nos amb les victòries per seguir competint i posar pressió al líder. Viurem un derbi amb molta emoció entre l'Òdena i el Base Olèrdola i s'esperen fàcils victòries tant pel Suburense com pel Tancat, ja que juguen davant Capellades i Sporting Gavà respectivament. 

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Recuperar-se de manera obligatòria: Suburense - Capellades (diumenge a les 12.30h al Camp Municipal d'Aiguadolç de Sitges)

Els tres punts han de ser pels locals en un partit força desigualat, a efectes classificatoris. El Suburense marxa a la 3a posició amb 53 punts, a sis del líder, venint de caure amb l'Olesa 87 (3-2) i trencar la seva ratxa de cinc victòries consecutives, 103 gols a favor per 27 en contra, sent un dels equips que més gols fa, amb Júlia Pérez com a pitxitxi de l'equip i de la categoria amb 41 dianes. El Capellades es troba a la penúltima plaça amb 10 punts, a dos del seu predecessor, venint de caure amb el Vallirana (2-5) i sumar quatre partits seguits sense aconseguir els tres punts, 28 gols a favor per 81 en contra i amb Daniela Aravena com a artillera amb 9 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-10).

El partit de la jornada: Òdena - Base Olèrdola (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal de la Sort d'Òdena)

Enganxar-se a la cua del tren capdavanter o retrobar-se amb la victòria per seguir la lluita per l'Ascens. L'Òdena es troba a la 6a posició amb 43 punts, a quatre de la cua del tren capdavanter, venint d'empatar amb el Santa Coloma Cervelló (3-3) i sumar dues jornades seguides sense aconseguir la victòria, 64 gols a favor per 36 en contra i amb Nerea González com a artillera amb 20 dianes. El Base Olèrdola marxa a la 4a posició amb 47 punts, a dotze del líder, venint de perdre amb el Martorell (0-2) i seguint una dinàmica irregular en les últimes jornades, 80 gols a favor per 32 en contra amb Gemma Vasco com a golejadora de l'equip amb 22 dianes. El precedent de la primera volta va ser d'empat (2-2).

Els tres punts per intentar escalar posicions: Tancat - Sporting Gavà (dissabte a les 16.00h al Camp Municipal de Tancat)

Sumar una nova victòria podria ser sinònim d'avançar posicions o ampliar diferències degut a l'enfrontament anterior. El Tancat es troba posicionat a la 5a plaça amb 47 punts, a sis del tercer, venint de guanyar al Sant Sadurní (10-0) i sumar dotze dels últims quinze punts possibles, 69 gols a favor per 32 en contra i amb Helena Blanes com a realitzadora de l'equip amb 14 dianes. El Sporting Gavà és a la 14a plaça amb 12 punts, a quatre del seu predecessor, venint d'empatar amb la Granada (0-0) i prolongar la ratxa negativa de vuit partits consecutius sense aconseguir la victòria, 26 gols a favor per 78 en contra amb Estela Calzada i Sònia Donaire com a artilleres amb 5 dianes cadascuna. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-2).

Competir per intentar sumar punts: Corbera - Gelida (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal de Corbera)

El Corbera es troba a la 7a posició amb 38 punts, liderant el grup de la mitja taula, venint de guanyar a l'Abrera (0-7) i sumar deu dels últims quinze punts possibles, 59 gols a favor per 43 en contra amb Laura Casas com a pitxitxi de l'equip i segona de la categoria amb 36 dianes. El Gelida és el cuer amb un únic punt, sumant sis derrotes seguides i venint de caure amb el Sector Montserratina (1-3), 13 dianes a favor per 185 en contra, sent l'equip menys golejador i que més gols encaixa, amb Maria Salaverria com a realitzadora de l'equip amb 6 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-6).

Duel igualat de la mitja taula: Vallirana - La Granada (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Vallirana)

Potser un dels partits més igualats entre aquests dos conjunts. El Vallirana marxa en la 10a plaça amb 31 punts, a quatre del seu predecessor, venint de guanyar al Capellades (2-5) i sumar sis dels últims nou punts possibles, 50 gols a favor per 42 en contra i amb Marta Cano com a golejadora de l'equip amb 14 dianes. La Granada és a la 8a posició amb 36 punts, a dos de liderar el tren de la mitja taula, venint d'empatar amb el Sporting Gavà (0-0) i sumar vuit dels últims quinze punts possibles, 67 gols a favor per 46 en contra amb Noelia Cuesta com a pitxitxi de l'equip amb 23 dianes. El precedent de la primera volta va ser d'empat (2-2).

Intentar pujar posicions: Sant Sadurní - Santa Coloma Cervelló (dissabte a les 18.30h al Camp Municipal de la Triola de Sant Sadurní d'Anoia)

Els dos clubs volen el mateix objectiu: pujar posicions per quedar-se el més amunt possible. El Sant Sadurní es troba a la 11a plaça amb 29 punts, a la cua del tren de la mitja taula, venint de caure amb el Tancat (10-0) i sumar tres dels últims quinze punts possibles, 51 gols a favor per 59 en contra i amb Esther Bernáldez com a artillera amb 14 dianes. El Santa Coloma Cervelló és a la 9a posició amb 35 punts, a tres de liderar el tren de la mitja taula, venint d'empatar amb l'Òdena (3-3) i sumar tres partits seguits sense guanyar, 67 gols a favor per 48 en contra amb Elisa Valverde com a pitxitxi de l'equip i quarta de la categoria amb 30 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (4-2).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Martorell - Abrera (diumenge a les 12.00h al Complex Esportiu Municipal Torrent de Llops de Martorell).

- Sector Montserratina - Olesa 87 (diumenge a les 16.00h al Camp Municipal Torre-Roja de Viladecans).

Escriure un comentari

Últimes notícies