Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Divendres, 27 Abril 2018 16:37

Recuperar el somriure en forma de victòria

El FemFutbol Vilanova té una bona oportunitat per treure els tres punts (Foto del FemFutbol Vilanova). El FemFutbol Vilanova té una bona oportunitat per treure els tres punts (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Jornada per intentar sumar una victòria per les vilanovines i de competir per les cunitenques. El Cunit rebrà la visita del Fontsanta-Fatjó B mentre que el FemFutbol Vilanova anirà a domicili davant el Pallejà B. Les igualadines descansen aquesta jornada.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

DESCANS PER L'IGUALADA B

Aquest cap de setmana les nostres descansen per la retirada de Juan XXIII de la competició, a l'espera de saber resultats que acompanyin durant la jornada de lliga.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

Competir amb el segon: Cunit - Fontsanta-Fatjó B (diumenge a les 11.30h al Camp Municipal de Cunit)

Després del descens de les nostres, ens toca gaudir de l'estada a Primera Catalana i aconseguir sumar punts al nostre caseller en aquests dos últims partits de lliga. El Cunit es troba a la 12a posició amb 9 punts, amb ganes de voler conservar la plaça, venint de caure amb el Santboià (3-1) i sumar tres dels últims quinze punts possibles, 30 gols a favor per 103 en contra, sent l'equip que més gols encaixa, amb Ariadna Gómez com a golejadora de l'equip amb 8 dianes. El Fontsanta-Fatjó B és a la 2a posició amb 59 punts, empatat amb el líder, venint de guanyar a la Fundació Hospitalet (4-0) i sumar tretze dels últims quinze punts possibles, 67 gols a favor per 23 en contra amb Andrea Altmann com a realitzadora de l'equip amb 21 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-0).

Els tres punts com a objectiu: Pallejà B - FemFutbol Vilanova (dimecres a les 19.00h al Camp Municipal Fernando Muñoz Carrasco de Pallejà)

Busquem una victòria que ens permeti incrementar el nostre caseller de punts. El Pallejà B marxa a la 11a posició amb 17 punts, venint de guanyar al Cunit (1-3) i trencant una ratxa de tres derrotes consecutives, 36 gols a favor per 92 gols en contra amb Gisel Urgeles com a artillera de l'equip amb 8 dianes. El FemFutbol Vilanova es troba cuer a la lliga amb cinc punts, amb l'objectiu de sortir d'aquesta posició, venint de caure amb el Viladecans (0-5) i sumant quinze partits consecutius amb derrota, 24 gols a favor i 101 en contra, sent l'equip que més gols encaixa i que menys fa de la categoria, amb Maria Villa com a màxima realitzadora de l'equip amb 10 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (2-6). 

Escriure un comentari

Últimes notícies