Esports Penedès

Dimecres, 20 de Març de 2019
Dijous, 19 Abril 2018 12:56

Base Olèrdola-Martorell i Olesa-Suburense, partits claus per l'Ascens

Base Olèrdola i Suburense tenen una gran oportunitat per l'Ascens (Foto d'arxiu). Base Olèrdola i Suburense tenen una gran oportunitat per l'Ascens (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja tornem a tenir aquí un nou cap de setmana de futbol femení i ho fa amb una jornada clau amb l'enfrontament entre els quatre primers classificats. El líder Martorell visitarà al Base Olèrdola (4t) mentre que el Suburense (2n) anirà a jugar a domicili davant l'Olesa 87 (3r)... ens espera un cap de setmana intens i vibrant amb aquests duels que podrien resultar claus per decidir les primeres posicions. 

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Oportunitat d'or per l'Ascens: Base Olèrdola - Martorell (diumenge a les 19.00h al Camp Municipal Els Pins de Moja)

Tot i que encara queden jornades, tenim l'oportunitat d'or per intentar l'Ascens a Primera Catalana. El Base Olèrdola és 4t classificat amb 47 punts, a nou del líder (amb un partit menys), venint de descansar la setmana passada i sumar nou dels últims quinze punts possibles, amb 80 gols a favor per 30 en contra i Gemma Vasco com a pitxitxi de l'equip amb 22 dianes. El Martorell és el líder de la categoria amb 56 punts, tres per sobre del seu perseguidor, venint de guanyar al Santa Coloma Cervelló (3-0) i sumar nou victòries consecutives, amb 81 gols a favor per 14 en contra, sent l'equip que menys gols encaixa del grup, i amb Judit Garrido com a artillera de l'equip i quarta de la lliga amb 29 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-2).

Batalla per la 2a posició: Olesa 87 - Suburense (dissabte a les 17.00h al Camp Municipal les Planes d'Olesa de Montserrat)

Partit important per l'enfrontament directe entre el líder i un dels 'galls' i per decidir qui és el perseguidor. L'Olesa 87 marxa a la 3a posició amb 51 punts, a dos del segon i cinc del líder, venint de guanyar al Vallirana (2-5) i sumar sis victòries consecutives, amb 101 dianes a favor per 31 en contra, sent un dels equips que més gols fa de la lliga, i amb Georgia Sampietro com a pitxitxi de l'equip i tercera de la lliga amb 32 dianes. El Suburense està a la 2a posició amb 53 punts, a tres del líder, venint de guanyar al Gelida (24-1) i sumar quatre victòries seguides, amb 101 gols a favor per 24 en contra, sent l'altre equip més realitzador de la lliga, i amb Júlia Pérez com a artillera de l'equip i de la categoria amb 39 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-2).

Derbi entre els nostres amb objectius diferents: Tancat - Sant Sadurní (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Tancat)

Aquest serà un dels derbis entre els nostres amb els locals amb ganes de dir la última paraula, tot i la distància, i les visitants amb l'objectiu d'arribar a la cua del tren de la mitja taula. El Tancat està posicionat a la 5a plaça amb 44 punts, despenjat del tren capdavanter, venint de guanyar a l'Òdena (0-4) i sumar dotze dels últims quinze punts possibles, amb 59 gols a favor per 32 en contra i amb Helena Blanes com a realitzadora amb 10 dianes. El Sant Sadurní està 10è classificat amb 29 punts, a cinc de la cua del tren de la mitja taula, venint de guanyar amb el Sporting Gavà (2-1) i trencar ratxa de tres derrotes consecutives, amb 51 gols a favor per 49 en contra i Esther Bernáldez com a artillera amb 14 dianes. El precedent de la primera volta va ser d'empat (1-1).

Retrobar-se amb la victòria: Santa Coloma Cervelló - Òdena (diumenge a les 16.45h al Camp Municipal Eusebi Güell de Santa Coloma de Cervelló)

Tot i la distància, les nostres busquen els tres punts per intentar arribar a la cua del tren de la part alta de la lliga. El Santa Coloma Cervelló marxa a la 9a plaça amb 34 punts, a un de comandar el tren de la mitja taula, venint de caure amb el Martorell (3-0) i sumar quatre dels darrers quinze punts a la lliga, amb 64 gols a favor per 45 en contra i amb Elisa Valverde com a pitxitxi de l'equip i cinquena de la categoria amb 28 dianes. L'Òdena és a la 6a plaça amb 42 punts, despenjat del tren capdavanter, venint de caure amb el Tancat (0-4) i sumar sis dels últims quinze punts possibles, amb 61 dianes a favor per 33 en contra i amb Nerea González com a golejadora de l'equip amb 19 dianes. El precedent de la primera volta va ser d'empat (3-3).

Els tres punts per comandar: Sporting Gavà - La Granada (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal Can Torelló de Gavà)

L'objectiu és la victòria per comandar el grup de la mitja taula. El Sporting Gavà és a la 14a posició amb 11 punts, liderant el grup baix de la lliga, venint de perdre amb el Sant Sadurní (2-1) i sumar un dels últims quinze punts a la lliga, amb 26 gols a favor per 78 en contra i amb Sònia Donaire i Estela Calzada com a realitzadores de l'equip amb 5 dianes cadascuna. La Granada està posicionada a la 8a plaça amb 35 punts, coliderant el grup de la mitja taula, venint de guanyar al Capellades (4-0) i sumar deu dels últims quinze punts possibles, amb 67 gols a favor per 46 en contra i amb Noelia Cuesta com a pitxitxi de l'equip amb 23 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (6-0).

Retrobar-se amb la victòria: Capellades - Vallirana (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Capellades)

Els tres punts per intentar donar el salt a liderar grup baix. El Capellades és el penúltim classificat amb 10 punts, a un de comandar el grup baix de la taula, venint de perdre amb la Granada (4-0) i sumar quatre dels últims dotze punts possibles, amb 26 gols a favor per 76 en contra i amb Daniela Aravena com a realitzadora de l'equip amb 8 dianes. El Vallirana és a la 11a posició amb 28 punts, tancant el grup de la mitja taula, venint de perdre amb l'Olesa 87 (2-5) i sumant tres dels últims quinze punts possibles, amb 45 dianes a favor per 40 en contra i amb Marta Cano com a pitxitxi de l'equip amb 13 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-0).

Oportunitat per sumar punts al caseller: Gelida - Sector Montserratina (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Gelida)

A efectes classificatoris, rival de la part baixa i amb una dinàmica negativa. El Gelida és el cuer de la categoria amb un únic punt al seu caseller, venint de caure amb el Suburense (24-1) i sumar cinc derrotes consecutives, amb 12 gols a favor per 182 en contra, sent l'equip més golejat i que menys gols realitza de la lliga, amb Maria Salaverria com a pitxitxi de l'equip amb 6 dianes. El Sector Montserratina està posicionat a la 12a plaça amb 16 punts, liderant la classificació de la part baixa, venint de guanyar a l'Abrera (3-0) i sumant tres dels últims quinze punts possibles, amb 25 gols a favor per 66 en contra i amb Gisele Calvo com a golejadora de l'equip amb 6 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (9-0).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Abrera - Corbera (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal d'Abrera).

Escriure un comentari

Últimes notícies