Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Divendres, 13 Abril 2018 13:30

Cap de setmana replet de derbis femenins

El Sant Sadurní i l'Òdena busquen els tres punts (Foto d'arxiu). El Sant Sadurní i l'Òdena busquen els tres punts (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja tornem a tenir aquí un nou cap de setmana de futbol femení. Aquesta jornada ens depara amb un Tancat-Martorell com a plat fort que podria desbloquejar el lideratge i donar l'oportunitat a Suburense i Base Olèrdola d'apropar-se a l'objectiu de la temporada de l'ascens. 

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Guanyar i esperar resultats: Suburense - Gelida (diumenge a les 12.30h al Camp Municipal d'Aiguadolç de Sitges)

Un dels partits més desigualats, a efectes classifcatoris. El Suburense és a la 2a posició amb 50 punts, a tres del líder, venint de guanyar a l'Abrera (1-3) i sumar dotze dels darrers quinze punts possibles, 77 gols a favor per 23 en contra i amb Júlia Pérez com a pitxitxi de l'equip i tercera de la categoria amb 31 dianes. El Gelida és el cuer de la lliga amb un únic punt, amb ganes d'aconseguir sumar punts, venint de caure amb el Vallirana (0-2) i sumar quatre derrotes consecutives, 11 gols a favor per 158 en contra, sent l'equip més golejat i que menys gols fa de la categoria, i amb Maria Salaverria com a realitzadora de l'equip amb 6 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-10).

Corbera - Base Olèrdola (AJORNAT).

Màxima igualtat entre els dos conjunts: Òdena - Tancat (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal de la Sort d'Òdena)

L'encontre de la jornada serà el que es viurà entre aquests dos clubs. L'Òdena es troba a la 5a posició amb 42 punts, a cinc de la cua del tren capdavanter, venint de guanyar al Sant Sadurní (2-3) i sumar dues victòries consecutives, 61 gols a favor per 29 en contra i amb Nerea González com a realitzadora de l'equip amb 19 dianes. El Tancat marxa a la 6a plaça amb 41 punts, a sis de la cua del tren capdavanter, venint de caure amb el Martorell (1-2) i trencar una ratxa de quatre victòries seguides, 55 gols a favor per 32 en contra i amb Helena Blanes com artillera amb 10 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-3).

Encetarà la jornada: La Granada - Capellades (dissabte a les 18.00h al Camp Municipal de la Granada del Penedès)

Serà el primer encontre de la jornada amb el què començarà la jornada al futbol comarcal. La Granada es troba a la 9a plaça amb 32 punts, a tres de comandar el tren de la mitja taula, venint de caure amb l'Olesa 87 (7-0) i trencar una dinàmica positiva de tres encontres consecutius sense perdre, 63 gols a favor per 46 en contra i amb Noelia Cuesta com a pitxitxi de l'equip amb 21 dianes. El Capellades és el penúltim classificat amb 10 punts, a un del seu predecessor i sis de buscar el lideratge del tren de la baixa taula, venint d'empatar amb el Sportin Gavà (1-1) i sumar quatre dels últims nou punts possibles, 26 gols a favor per 72 en contra i amb Daniela Aravena com a golejadora de l'equip amb 8 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-2).

Pujar posicions a la taula és l'objectiu: Sant Sadurní - Sporting Gavà (dissabte a les 18.30h al Camp Municipal de la Triola de Sant Sadurní d'Anoia)

Aquest serà l'altre encontre del dissabte amb l'objectiu de sumar punts i escalar posicions a la lliga. El Sant Sadurní es troba posicionat a la 11a plaça amb 26 punts, a nou de liderar el tren de la mitja taula, venint de perdre amb l'Òdena (2-3) i sumar tres derrotes consecutives, 49 gols a favor per 48 en contra i amb Elisabet Gisela i Esther Bernáldez com a golejadores de l'equip amb 12 dianes cadascuna. El Sporting Gavà és a la 14a posició amb 11 punts, a cinc de comandar la taula baixa de la lliga, venint d'empatar amb el Capellades (1-1) i trencar la ratxa de tres derrotes seguides, 25 gols a favor per 76 en contra i amb Estela Calzada com a realitzadora amb 5 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-8).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

- Vallirana - Olesa 87 (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Vallirana).

- Sector Montserratina - Abrera (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal Torre-Roja de Viladecans).

- Martorell - Santa Coloma Cervelló (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal Torrent de Llops de Martorell).

Escriure un comentari

Últimes notícies