Esports Penedès

Dijous, 17 de Gener de 2019
Divendres, 13 Abril 2018 13:30

El Cunit té la gran final per apropar-se a la salvació

El Cunit té la gran oportunitat de salvar la categoria (Foto del Cunit Femení). El Cunit té la gran oportunitat de salvar la categoria (Foto del Cunit Femení).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de quatre partits per a la conclusió del campionat, toca seguir lluitant per aconseguir punts i victòries que ens permetin sortir del descens a Segona Catalana Femenina. El Cunit rebrà la visita del Pallejà B, rival directe pel descens, mentre que l'Igualada B rebrà al AEM C de la part alta. El FemFutbol Vilanova descansarà aquesta jornada.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

Una victòria podria servir per sortir del descens: Igualada B - AEM C (dissabte a les 15.30h al Camp Municipal de les Comes d'Igualada

Si volem seguir sumant punts al nostre caseller per sortir de la zona de descens, és el moment de fer-ho. El CF Igualada B es troba en la 13a posició amb 25 punts, a tant sols un únic punt del seu predecessor, sumant dotze dels darrers quinze punts possibles (4 victòries i una derrota) i venint de guanyar al Mercantil (1-3), amb un bagatge golejador de 42 dianes per 51 en contra i amb Andrea Garrido com a pitxitxi de l'equip amb vuit gols. L'AEM C està posicionat a la 5a plaça amb 35 punts, comandant el tren de la mitja-alta taula, sumant cinc encontres consecutius sense perdre amb 2 victòries i 3 empats i venint de guanyar al Mollerussa (2-1), amb un ritme de 47 gols a favor per 37 en contra i amb Andrea Gómez com a artillera de l'equip amb 16 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-0).

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

El descens en joc: Cunit - Pallejà B (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Cunit) 

Els tres punts han de ser sí o sí per nosaltres per guanyar al rival directe per sortir del descens. El Cunit es troba a la 12a plaça amb 9 punts, a cinc del seu predecessor, venint de guanyar al FemFutbol Vilanova (4-2) i trencar una ratxa de set derrotes consecutives, 28 gols a favor per 97 en contra, sent l'equip més golejat de la categoria, i amb Ariadna Gómez com a pitxitxi de l'equip amb 8 dianes. El Pallejà B està a la 11a posició amb 14 punts, cinc per sobre dels nostres, venint de caure amb la Fundació Hospitalet (2-5) i sumar tres partits consecutius amb derrota, 33 gols a favor per 91 en contra i amb Gisel Urgeles i Judit Urgeles com a golejadores de l'equip amb 7 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-1).

Escriure un comentari

Últimes notícies