Esports Penedès

Dimecres, 20 de Març de 2019
Diumenge, 08 Abril 2018 17:45

El CF Igualada B sorprèn al Mercantil (1-3)

Les igualadines a un sol pas per sortir del descens (Foto del CF Igualada). Les igualadines a un sol pas per sortir del descens (Foto del CF Igualada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Grata sorpresa pels nostres equips representants. El CF Igualad B va aconseguir sorprendre al Mercantil (1-3) per endur-se els tres punts mentre que el FemFutbol Vilanova va presentar batalla amb el Riudoms (0-3) amb 10 jugadores. El Cunit descansava aquesta jornada.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

Una remuntada que otorga victòria de prestigi: 

Els tres punts, innesperats a efectes classificatoris i sobre el paper, vitals per intentar buscar la salvació. El CF Igualada B va treure tresor de la mina davant el Mercantil (1-3), en un partit que va haver de remuntar el gol inicial de Mireia Martínez (1-0 28') amb les dianes d'Anna Bernadi (1-1 37') i Andrea Sánchez (1-2 40') abans de marxar als vestidors. A la represa, Júlia Costa va acabar de rematar l'encontre amb la seva diana a l'hora de joc (1-3 63'). Carolina Martínez va ser amonestada amb doble groga (81').

Amb aquest resultat, el CF Igualada B es queda a un únic punt del dotzè classificat Sant Cugat B i suma dotze dels darrers quinze punts possibles. La següent jornada ens toca l'AEM C.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

Presentem batalla amb 10 jugadores: FemFutbol Vilanova 0-3 Riudoms

El líder no va poder treure tot el seu potencial amb 10 jugadores batalladores. El FemFutbol Vilanova va acabar claudicant davant el Riudoms (0-3), en un encontre que ja es presentava difícil per les nostres i que va haver de jugar amb tant sols deu jugadores de camp. Laura Garrit va estrenar-se a la mitja hora de joc (0-1 23') i Marta Líria, amb un doblet, va fer els següents gols que acabarien donant la victòria pel seu equip (0-2 26' i 0-3 63').

Amb aquest resultat, FemFutbol Vilanova es queda cuer amb 5 punts, sumant 14 partits seguits amb derrota. La propera jornada ens toca descans.

El Cunit li va tocar descansar aquesta jornada, la següent li tocarà el Pallejà B.

Escriure un comentari

Últimes notícies