Esports Penedès

Dilluns, 18 de Març de 2019
Divendres, 06 Abril 2018 17:27

El FemFutbol Vilanova i l'Igualada B, amb rivals complicats capdavanters

Les vilanovines reben al líder (Foto del FemFutbol Vilanova). Les vilanovines reben al líder (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A efectes classificatoris, jornada per intentar treure alguna coseta positiva. El FemFutbol Vilanova rebrà la visita del Riudoms, líder de la lliga, mentre que l'Igualada B visitarà al Mercantil, segon. El Cunit descansarà aquesta jornada.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

Intentar treure resultat positiu: Mercantil - Igualada B (diumenge a les 19.15h al Camp Municipal de Mercantil de Sabadell)

Si volem seguir sumant punts al nostre caseller per agafar la cua del tren de la mitja taula és el moment, però tindrà davant a un dels rivals més forts de la categoria. El CF Igualada B està en la 13a posició amb 22 punts, a tres del seu predecessor, sumant nou dels darrers quinze punts possibles (3 victòries i 2 empats) i venint de guanyar al Sant Quirze del Vallès (4-3), amb un bagatge golejador de 39 dianes per 50 en contra i amb Andrea Garrido com a pitxitxi de l'equip amb 8 gols. El Mercantil es troba en la 2a posició amb 45 punts, molt lluny del líder a dinou punts, sumant quatre dels últims nou punts possibles i venint de guanyar al Mollerussa (1-4), amb un ritme de 61 gols a favor per 36 en contra i amb Yeimi Morban com a golejadora amb 15 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-2).

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

Compliquem el partit al líder: FemFutbol Vilanova - Riudoms (diumenge a les 19.00h al Camp Municipal Parc del Garraf de Vilanova i la Geltrú)

Juguem contra el líder de la categoria que tant sols ha perdut 2 partits i porta 18 victòries a la lliga. El FemFutbol Vilanova es troba cuer amb tant sols 5 punts, venint de caure amb el Cunit (4-2) i portant tretze partits seguits amb derrota, 24 gols a favor per 93 en contra, sent l'equip que menys gols realitza, i amb Maria Villa com a golejadora de l'equip amb 10 dianes. El Riudoms és el primer classificat amb 54 punts, amb un d'avantatge sobre el segon, portant vuit partits consecutius amb victòria i venint de golejar a l'Hospitalet CE (9-0), 94 dianes a favor per 16 en contra, sent l'equip que menys gols encaixa, amb Marta Líria com a realitadora de l'equip i cinquena de la categoria amb 20 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (3-0).

Escriure un comentari

Últimes notícies