Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Divendres, 06 Abril 2018 17:27

El Tancat vol complicar el lideratge i el St.Sadurní i l'Òdena serà l'únic derbi

El Sant Sadurní i l'Òdena juguen l'únic derbi entre els nostres (Foto d'arxiu). El Sant Sadurní i l'Òdena juguen l'únic derbi entre els nostres (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ja tornem a tenir aquí un nou cap de setmana de futbol femení. Aquesta jornada ens depara amb un Tancat-Martorell com a plat fort que podria desbloquejar el lideratge i donar l'oportunitat a Suburense i Base Olèrdola d'apropar-se a l'objectiu de la temporada de l'ascens. 

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Darrera oportunitat per somiar: Tancat - Martorell (dissabte a les 19.00h al Camp Municipal de Tancat)

Estem amb, possiblement, la última oportunitat dels nostres per intentar assolir un objectiu difícil, però possible. El Tancat es troba en la 5a posició amb 41 punts, a nou del líder, sumant quatre victòries consecutives i venint d'aconseguir els tres punts davant el Corbera (0-3), 54 gols a favor per 30 en contra i amb Helena Blanes com a golejadora de l'equip amb 10 dianes. El Martorell és el líder amb 50 punts, amb tres punts d'avantatge sobre el segon, aconseguint catorze partits seguits sense caure (13 victòries i 1 empat) i venint de guanyar al Sant Sadurní (2-0), 76 gols a favor per 13 en contra, sent l'equip que menys gols encaixa de la categoria, i amb Judit Garrido com a realitzadora amb 25 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria local (0-1).

Amb l'obligació de sumar els tres punts: Abrera - Suburense (diumenge a les 12.00h al Camp Municipal d'Abrera)

Els tres punts haurien de sumar-se al caseller i esperar el resultat del líder. L'Abrera es troba situat a la 12a posició amb 16 punts, comandant el tren de la baixa taula, sumant tres partits consecutius sense perdre (2 victòries i un empat) i venint de guanyar al Vallirana (0-1), 30 gols a favor per 87 en contra i amb Jennifer Echarte com a artillera amb 11 dianes. El Suburense està a la segona plaça amb 47 punts, a tres del líder, sumant dues victòries consecutives i venint de vèncer al Base Olèrdola (3-2), 74 gols a favor per 22 en contra i amb Júlia Pérez com a pitxitxi de l'equip i segona de la categoria amb 29 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (11-1).

Busca la victòria de prestigi: Olesa 87 - La Granada (dissabte a les 15.30h al Camp Municipal de les Planes d'Olesa de Montserrat)

Les nostres, amb un bon nivell de resultats, busquen una victòria de prestigi amb un rival de la part alta. L'Olesa 87 està a la 3a posició amb 45 punts, a cinc del lideratge, sumant quatre victòries seguides i venint de guanyar al Capellades (1-3), 89 gols a favor per 29 en contra, sent l'equip més golejador de la categoria, i amb Georgia Sampietro com a realitzadora de l'equip i tercera de la lliga amb 29 dianes. La Granada és a la 9a posició amb 32 punts, a dos d'agafar el lideratge del tren de la mitja-alta taula, sumant tres partits consecutius sense caure (2 victòries i un empat) i venint de guanyar al Gelida (4-0), 63 gols a favor per 39 en contra i amb Noelia Cuesta com a artillera amb 21 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (2-0).

Recuperar-se de la derrota per seguir lluitant: Base Olèrdola - Sector Montserratina (diumenge a les 18.00h al Camp Municipal Els Pins de Moja)

A efectes classificatoris, un dels partits més desigualats de la jornada. El Base Olèrdola és a la 4a posició amb 44 punts, a sis del lideratge, sumant tres dels darrers nou punts de lliga i venint de caure amb el Suburense (3-2), 72 gols a favor per 29 en contra i amb Gemma Vasco i Alba Romero com a golejadores amb 20 dianes cadascuna. El Sector Montserratina està posicionat a la 13a plaça amb 13 punts, sumant 9 partit seguits amb derrota i venint de caure amb el Santa Coloma Cervelló (0-3), 21 gols a favor per 58 en contra i amb Juldarlin Borrero i Gisele Calvo com a realitzadores amb 4 dianes cadascuna. El precedent de la primera volta va ser victòria local (1-7).

S'espera igualtat en el nostre derbi: Sant Sadurní - Òdena (dissabte a les 18.30h al Camp Municipal de la Triola de Sant Sadurní d'Anoia)

El Sant Sadurní es troba a la 10a plaça amb 26 punts, comandant el tren de la mitja taula, però sumant tres dels darrers dotze possibles i venint de caure amb el Martorell (2-0), 47 gols a favor per 45 en contra i amb Elisabet Gisela com a realtizadora de l'equip amb 12 dianes. L'Òdena està posicionat a la 6a plaça amb 39 punts, tancant la cua del tren que lluita pel lideratge, trencant una ratxa de dos encontres seguits perdent i venint de guanyar al Sporting Gavà (4-0), 58 gols a favor per 27 en contra i amb Nerea González com a golejadora de l'equip amb 18 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (5-2).

Estrenar el caseller de victòries: Gelida - Vallirana (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Gelida)

Potser seria bon partit per estrenar-se, degut a la mala ratxa visitant. El Gelida és el cuer de la categoria amb 1 punts, aconseguit fa tres jornades i que ve de perdre davant la Granada (4-0), 11 gols a favor per 156 en contra és el seu bagatge golejador, sent l'equip que menys gols fa i mé encaixa de la lliga, i amb Maria Salaverria com a golejadora amb 6 dianes. El Vallirana es troba a la 11a posició amb 25 punts, a un punt de comandar el tren de la mitja taula, però porta cinc derrotes consecutives, la darrera davant l'Abrera (0-1), 41 gols a favor per 35 en contra i amb Marta Cano com a pitxitxi de l'equip amb 13 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (9-1).

Possibilitat d'abandonar la penúltima plaça: Sporting Gavà - Capellades (diumenge a les 17.00h al Camp Municipal de Can Torelló de Gavà)

Un dels partits més igualats podria ser aquest. El Sporting Gavà es troba a la 14a plaça amb 10 punts, portant cinc partits consecutius sense guanyar (1 empat i 4 derrotes) i ve de caure amb l'Òdena (4-0), 24 gols a favor per 75 en contra i amb Marina Gama, Estela Calzada, Sara Sáez i Sònia Donaire com a golejadores de l'equip amb 4 dianes cadascuna. El Capellades està a la penúltima posició amb 9 punts, portant tres dels darrers quinze punts en joc i ve de caure amb l'Olesa 87 (1-3), 25 gols a favor per 71 en contra i amb Daniela Aravena com a realitzadora de l'equip amb 7 dianes. El precedent de la primera volta va ser victòria visitant (4-2).

Altres partits que juguen (sense equips representants):

Santa Coloma Cervelló - Corbera (08/04/18 a les 18.45h).

Escriure un comentari

Últimes notícies