Esports Penedès

Dimarts, 19 de Març de 2019
Dimecres, 04 Abril 2018 08:13

El Suburense guanya la batalla de la segona posició (3-2)

Les sitgetanes donen una passada endavant (Foto d'arxiu). Les sitgetanes donen una passada endavant (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Jornada sense gaires canvis a la taula, però sí una i la més important. El Suburense va donar un cop sobre la taula al guanyar al Base Olèrdola per a la lluita amb el líder Martorell. La resta de la part superior venç una jornada més els seus compromisos.

Consulta la classificació de la SEGONA Catalana Femenina GRUP 1

Complir amb el pronòstic: Martorell 2-0 Sant Sadurní

El líder seguirà una jornada més en solitari i, a més a més, es queda amb un únic equip perseguidor. El Martorell va aconseguir vèncer al Sant Sadurní (2-0), en un partit que es va decidir, en gran mesura, durant els primers quaranta-cinc minuts. De fet, Susana Segura va avançar a les seves de penal a la mitja hora de joc (1-0 25') i Alexandra Martín va ser l'encarregada de fer el segon i definitiu (2-0 39'). A la segona meitat, l'encontre va seguir el mateix transcurs amb l'emoció que un gol visitant podia avivar els darrers minuts.

Amb aquest resultat, el Sant Sadurní es queda a la 10a posició amb 26 punts, sumant la seva segona derrota consecutiva i despenjant-se de la cua del tren de la mitja taula.

Victòria sitgetana, tot i l'intent de remuntada: Suburense 3-2 Base Olèrdola

Partit vibrant entre dos dels nostres equips del territori. El Suburense va aconseguir els tres punts davant el Base Olèrdola (3-2), en un encontre igualat amb una part per a cada conjunt. De fet, els primers quaranta-cinc minuts de partit van ser locals i ho va traduir a l'electrònic amb les dianes de Judith Puig (1-0 18') i el doblet particular de Júlia Pérez (2-0 28' i 3-0 35'), però Gemma Vasco va retallar diferències abans de marxar als vestidors (3-1 44'). A la represa, Gemma Vasco va fer el seu doblet particular per retallar més les distàncies i posar emoció als darrers trenta minuts de partit.

Amb aquest resultat, el Suburense es queda a la 2a posició amb 47 punts, a tres del líder i sumant dues jornades seguides amb victòria, mentre que el Base Olèrdola baixa a la 4a plaça amb 44 punts, aferrant-se a la cua del tren capdavanter. 

Més batalla de l'esperada: Capellades 1-3 Olesa 87

Tot i la gran diferència, a efectes classificatoris, partit força igualat. El Capellades va caure amb l'Olesa 87 (1-3), en un encontre que no es va acabar de decidir fins al tram final. Jennifer Herrera va avançar a les visitants de penal ràpidament (0-1 9'), però Montserrat Casas va empatar abans de marxar al descans (1-1 39'). A la represa, Georgia Sampietro va tornar a posar per endavant al seu equip (1-2 47'), resultat amb el què s'arribaria als minuts finals fins la definitiva diana de Maria Fernández (1-3 88').

Amb aquest resultat, el Capellades segueix a la penúltima posició amb 9 punts, tornant al camí de les derrotes després de la seva darrera victòria en la última jornada.

Golejada al tram final: Corbera 0-3 Tancat

Tres punts més per situar-se més a prop dels de dalt. El Tancat va aconseguir els tres punts davant el Corbera (0-3), en un partit amb emoció fins als darrers instants de partit. De fet, Sara Arbib va ser la única qui va moure el marcador a la primera meitat (0-1 21') per arribar al descans amb aquest resultat. A la represa, el resultat era curt fins que va aparèixer Helena Blanes per fer-ne el segon (0-2 77') i finalment Andrea Rodríguez per acabar tancant una golejada (0-3 89').

Amb aquest resultat, el Tancat segueix a la 5a posició amb 41 punts, sumant quatre victòries consecutives i situar-se a tres punts de la cua del tren dels de dalt.

Anna Tardà i Vanessa Sorolla 'maten' l'encontre: Òdena 4-0 Sporting Gavà

L'Òdena va ser l'encarregat de fer la golejada de la jornada, després de guanyar de forma clara al Sporting Gavà (4-0), en un partit amb dos doblets particulars a cada meitat. Anna Tardà va ser qui va iniciar el camí de la victòria ràpidament (1-0 9') i ella mateixa va fer-ne el segon abans del descans (2-0 39'). A la represa, Vanessa Sorolla va fer-ne el tercer (3-0 56') i va tancar la golejada al tram final (4-0 89').

Amb aquest resultat, l'Òdena és a la 6a posició amb 39 punts, recuperant la victòria després de dues jornades seguides caient derrotada.

Altres partits de la lliga:

Vallirana 0-1 Abrera.

Sector Montserratina - Santa Coloma Cervelló (suspés al 5/4/18).

La Granada - Gelida (suspés al 11/4/18).

Escriure un comentari

Últimes notícies