Esports Penedès

Dissabte, 15 de Desembre de 2018
Dimarts, 13 Març 2018 08:02

Cara pel CF Igualada; creu pel FemFutbol Vilanova i el Cunit

Les vilanovines perden una bona oportunitat (Foto del FemFutbol Vilanova). Les vilanovines perden una bona oportunitat (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una victòria i dues derrotes és el balanç dels nostres equips a la Primera Catalana Femenina. El CF Igualada B acaba golejant al Manu Lanzarote B (3-0) mentre que el FemFutbol Vilanova se li escapa treure alguna cosa de profit amb la Fundació Hospitalet (6-3) i el Cunit cau clarament davant el Manu Lanzarote A.

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 2

Victòria per pujar posició: CF Igualada B 3-0 Manu Lanzarote B

El CF Igualada B va aconseguir els tres punts davant el Femení Manu Lanzarote B (3-0), en un partit força igualat que es va acabar decidint en la darrera mitja hora de joc. Les nostres van sortir a per totes i així ho van demostrar amb la diana de Maria Cortina (1-0 5') que inaugurava l'electrònic i feia marxar a l'equip amb avantatge als vestidors. A la represa, Laura Albinya (2-0 64') i Jana Marimón (3-0 70') van ser les encarregades d'ampliar diferències per acabar golejant a un bon Manu Lanzarote B. 

Amb aquest resultat, el CF Igualada B puja a la 13a posició amb 19 punts, sumant els darrers 9 punts de dotze possibles i situant-se a una sola victòria per agafar la cua del tren de la mitja taula. 

Consulta aquí la classificació de la PRIMERA Catalana Femenina GRUP 1

Fatídics deu minuts finals: Fundació Hospitalet 6-3 FemFutbol Vilanova

Pluja de gols en l'encontre entre aquests dos conjunts. El FemFutbol Vilanova va caure davant la Fundació Hospitalet (6-3), en un partit que va començar de la millor manera possible per les nostres amb el doblet particular de Nerea Valero (0-1 13' i 0-2 34'), però Evelina Moreno va retallar distàncies just abans del descans (1-2 44'). A la represa, la mateixa Evelina Moreno s'encarregava de posar l'empat a l'electrònic (2-2 57'), Vero Capobianco tornava a posar-nos per endavant (2-3 65'), però un 'hat-trick' d'Anna Ollè (3-3 68', 4-3 82' i 5-3 86') i la diana de Samanta Calvo (6-3 89') van acabar enfonsant als nostres. Aquest és el camí a seguir per treure victòries. 

Amb aquest resultat, el FemFutbol Vilanova està posicionat a la penúltima posició amb 5 punts, sumant ja 11 jornades seguides amb derrota i a un punt del Cunit que marxa una plaça per sobre.

Un 'set' que ens deixa 'K.O.': Manu Lanzarote A 6-1 Cunit

Queda lluny la primera victòria de les nostres, concretament a la primera jornada de lliga, i és el moment de demostrar la superioritat de l'any passat a Segona Catalana. El Cunit va caure golejada davant el Manu Lanzarote A (6-1), en un partit que va ser força igualat fins gairebè a l'hora de joc. Violeta López va estrenar el marcador (1-0 15') i Carla González es va encarregar d'ampliar l'avantatge (2-0 17') ràpidament i marxar als vestidors amb tranquil·litat. A la represa, Ana Solè va retallar diferències (2-1 51'), però va tornar a aparèixer la figura de Violeta López per fer el seu 'hat-trick' particular (3-1 59' i 4-1 76') i les dianes de Berta Puente (5-1 80') i Rosario Márquez (6-1 89') per arrodonir la golejada.

Amb aquest resultat, el Cunit segueix a la 12a posició amb 6 punts, sumant ja sis jornades consecutives amb derrota i força allunyat del seu predecessor.

Escriure un comentari

Últimes notícies