Esports Penedès

Diumenge, 16 de Desembre de 2018
Dissabte, 10 Març 2018 13:39

Els equips del Garraf han de sumar per sortir de les últimes places

El FemFutbol Vilanova segueix buscant estratègies per millorar els seus resultats (Foto: Femfutbol Vilanova) El FemFutbol Vilanova segueix buscant estratègies per millorar els seus resultats (Foto: Femfutbol Vilanova) El FemFutbol Vilanova segueix buscant estratègies per millorar els seus resultats (Foto: Femfutbol Vilanova)

IRIS VIVER | Els equips del Garraf visiten camps en els quals serà complicat rascar algun punt però no impossible. L'Igualada intentarà seguir amb la seva bona ratxa.

 

IGUALADA CF, B - FEMENÍ MANU LANZAROTE CLUB DE FUTBOL, B

DISSABTE a les 17:45h - Estadi Les Comes

Les setenes visiten a les nostres aquest dissabte. Es troben en un moment complicat i l'Igualada ho pot aprofitar, que recordem, ha sumat 6 dels últims 9 punts. Si s'emporten els 3 punts, poden arribar a sortir de la penúltima plaça. De moment les d'Igualada estan començant a veure els resultats dels seus esforços.

 

FUNDACIÓ ESPORT HOSPITALET AT, A - FEMFUTBOL VILANOVA CLUB ESPORTIU, A

DIUMENGE a les 12:00h - Mpal. Provençana

El Vilanova necessita sumar algun punt que les tregui de l'empat amb les últimes. Només sumen 5 punts i si el seu rival directe aconsegueix un bon resultat, cauran a l'última posició.

 

FEMENÍ MANU LANZAROTE CLUB DE FUTBOL, A - CUNIT CF, A

DIUMENGE a les 18:00h - Mpal. Ca n'Anglada

Visita al camp de les vuitenes. El Cunit enllaça cinc derrotes consecutives després de disputar partits contra els equips més forts de la lliga, i espera poder trencar la mala ratxa al més aviat possible. Veurem si el treball i l'esforç donen els seus resultats aquest diumenge.

Escriure un comentari

Últimes notícies