Esports Penedès

Diumenge, 16 de Desembre de 2018
Dissabte, 10 Març 2018 13:05

Batalla pel lideratge de Segona

La Granada buscarà tornar als bons resultats davant el Base Olèrdola (Foto: Quim Ventura) La Granada buscarà tornar als bons resultats davant el Base Olèrdola (Foto: Quim Ventura) La Granada buscarà tornar als bons resultats davant el Base Olèrdola (Foto: Quim Ventura)

IRIS VIVER | La part de dalt de la taula cada vegada està més ajustada i ja en són tres els equips empatats a punts. Aquesta setmana el Base Olèrdola ha d'encarar un bon partit contra La Granada per no despenjar-se d'aquesta lluita per la primera plaça. El mateix haurà d'intentar el Suburense, que rebrà el Tancat a casa.

LA GRANADA CF, A - BASE OLÈRDOLA CE, A

DISSABTE a les 17:00h - Mpal. La Granada

Un bon partit per passar la tarda de dissabte, La Granada no pot deixar escapar més punts, i el Base no pot patinar perquè cauria de la lluita per ser capdavanteres. Serà un matx molt disputat que segur que guardarà sorpreses.

 

CAPELLADES CF, A - ABRERA AE, A

DIUMENGE a les 12:00h - Mpal. CF Capellades

Rivals directes es veuen aquesta jornada les cares. L'Abrera només supera per tres punts al Capellades, pel que podrien quedar empatats a punts si les de l'Anoia es posen les piles i trenquen amb la mala ratxa que les acompanya.

 

SUBURENSE CF, A - TANCAT UD, A

DIUMENGE a les 12:30h - Mpal d'Aiguadolç

Després de retrobar-se amb la victòria, el Suburense rep al Tancat, que tot i no estar en la lluita per la primera plaça, és un rival que mai dóna els partits per perduts, per tant s'espera un partit intens amb molta lluita i esforç per part d'ambdós.

 

EF.OLESA 87 C,A - GELIDA CF, A

DIUMENGE a les 13:00 - Mpal. Les Planes

Partit complicat pel Gelida, que es troba en un núvol després d'aconseguir el seu primer resultat positiu de la temporada, l'empat. L'Olesa és un dels equips forts d'aquesta temporada, però en 90 minuts es poden donar moltes situacions. En el futbol no hi ha res escrit.

 

SECTOR MONTSERRATINA UD, A - SANT SADURNÍ UE, A

DIUMENGE a les 18:00h - Mpal. Torre-Roja

Tot i ser rivals directes, el Sant Sadurní es troba 10 punts per sobre. Últimament les penedesenques aconsegueixen bons resultats i aquesta setmana, si sumen els 3 punts, poden fer un petit salt a la taula.

 

CORBERA CF, A - ÒDENA CE, A

29-03-2018 a les 20:00h - Mpal. Corbera de Llobregat

Visita de l'Òdena a Corbera de Llobregat. Una mica lluny del lideratge, està compentint directament amb l'Olesa per la quarta posició, que es troba empatada a 36 punts. Després dels bons resultats de les darreres dues jornades, l'Òdena espera endur-se els 3 punts a casa.

Escriure un comentari

Últimes notícies