Esports Penedès

Dimecres, 16 de Gener de 2019
Dimarts, 06 Febrer 2018 19:30

A l’Igualada se li escapen uns punts d’or

Derrota difícil per l'Igualada que tenia una bona oportunitat per sumar (FOTO: CF Igualada) Derrota difícil per l'Igualada que tenia una bona oportunitat per sumar (FOTO: CF Igualada) Derrota difícil per l'Igualada que tenia una bona oportunitat per sumar (FOTO: CF Igualada)

IRIS VIVER | El Vilanova i el Cunit suspenen els seus partits i l’Igualada no aconsegueix sumar en el partit contra les rivals directes a la classificació.

L’Igualada perd contra el seu rival directe

Era una bona ocasió per sumar algun punt, l’Igualada viatjava al camp del Soses Femení, que es trobava un punt per sobre de les nostres. Calia posar-hi ganes i intentar treure alguna cosa positiva, però el rival va posar les coses difícils i va ser impossible superar-lo.

Després d’un inici de partit complicat amb un gol en contra al minut 4, el matx es va igualar gràcies a l’obra d’Erika Yubero (11’), tot i que ràpidament el Soses en va fer el segon. A les acaballes de la primera part, la jugadora rival en feia l’hat-trick.

El resultat va quedar decidit als primers 45 minuts, i el marcador no es va moure del 3-1 en contra de l’Igualada, que es va quedar sense sumar cap punt, el que suposa seguir penúltimes a falta de tota la segona volta de la lliga i amb temps per millorar-ne els resultats d’aquesta primera.

[SUSPÈS] VILADECANS UD, A -  CUNIT CF, A

[SUSPÈS] CAMBRILS UNIÓ CE, A -  FEMFUTBOL VILANOVA CLUB ESPORTIU

Escriure un comentari

Últimes notícies