Esports Penedès

Dissabte, 20 de Octubre de 2018
Divendres, 12 Gener 2018 13:58

Duel d’altura entre el Base Olèrdola i el Tancat, que empatats a punts lluitaran per sumar els 3 punts

El Sant Sadurní recupera jugadores i pot sumar aquesta jornada (Foto: Sant Sadurní UE) El Sant Sadurní recupera jugadores i pot sumar aquesta jornada (Foto: Sant Sadurní UE) El Sant Sadurní recupera jugadores i pot sumar aquesta jornada (Foto: Sant Sadurní UE)

IRIS VIVER | Està quedant més que demostrat que la classificació d’aquesta segona lliga del femení canvia cada jornada i aquesta no serà menys. S’esperen partits disputats com el que enfronta al Sant Sadurní amb l’Abrera o el Base Olèrdola amb el Tancat.

La Granada CF, A – Sector Montserratina UD, A

Dissabte 13 a les 17h – Mpal. La Granada

Després de les dues ensopegades les darreres jornades, La Granada es troba quart a 8 punts del líder, però a 2 del segon. És per això que les nostres hauran d’esforçar-se al màxim en aquest partit contra un rival de la zona baixa de la taula si volen seguir amb l’objectiu de mantenir-se en la lluita pel lideratge de la lliga.

Abrera AE, A – Sant Sadurní UE, A

Diumenge 14 a les 12h – Mpal. D’Abrera

El Sant Sadurní es desplaça a Abrera en el que es pot convertir en una oportunitat d’or per sumar punts. El rival amb el qual s’enfronta es troba antepenúltim a la classificació, i una patacada contra ell suposaria per les sadurninenques baixar posicions i situar-se a les zones més baixes. Esperem que ho aprofitin i sumin el màxim de punts possibles.

Vallirana CF, A – Suburense CF, A

Diumenge 14 a les 17h – Mpal. De Vallirana

El Suburense buscarà seguir primer i invicte aquesta jornada, que viatja fins a Vallirana, on es veurà les cares amb el setè de la lliga. A la classificació els separen 10 punts, una distància que pot arribar als 13 si les de Sitges fan bé la feina.

Capellades CF, A – Corbera CF, A

Diumenge 14 a les17h – Mpal. CF Capellades

Una mala ratxa persegueix al Capellades, que rep aquest cap de setmana al Corbera, rival de mitja taula. És un partit que es preveu complicat, però les de Capellades han demostrat que poden donar un cop d’efecte i sorprendre.

Gelida CF, A – Òdena CE, A

Diumenge 14 a les 17h – Mpal. De Gelida

L’Òdena buscarà sumar els tres punts davant el Gelida. Tot i que ambdós equips necessiten guanyar, l’Òdena no pot perdre l’ocasió de seguir en la lluita per les primeres places.

Base Olèrdola CE, A – Tancat UD, A

Diumenge 14 a les 17h – Mpal. Els Pins

Duel d’altura entre el cinquè i el sisè. La part alta de la lliga es troba molt ajustada i a cada jornada es veu modificada, i els nostres dos equips lluitaran de valent per endur-se els tres punts, doncs tant l’Olèrdola com el Tancat en sumen 20 i es troben només a 2 del segon.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès