Esports Penedès

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Divendres, 12 Gener 2018 12:51

L’Igualada pot guanyar i el FemFutbol Vilanova rep un rival fort

El Cunit descansa aquesta jornada (Foto: Cunit CF) El Cunit descansa aquesta jornada (Foto: Cunit CF) El Cunit descansa aquesta jornada (Foto: Cunit CF)

IRIS VIVER | Cap de setmana desigual pels nostres equips. L’Igualada té moltes possibilitats de sumar, ja que rep al seu rival empatat a punts a la lliga. D’altra banda, el FemFutbol Vilanova, acusat per les lesions, es veu les cares amb un rival de mitja taula.

 

MIRASOL-BACO UNIÓN CF, A – IGUALADA CF, B

Diumenge 14 a les 12h – Camp de Futbol Municipal de Soses

Aquesta jornada es presenta una oportunitat per poder sumar. L’Igualada rep al Mirasol, un rival empatat a punts i que se situa per sota de les nostres a la classificació. Tot i això, les igualadines no poden perdre la concentració, ja que és necessari sumar.

SANTBOIÀ FC, A – FEMFUTBOL VILANOVA CLUB ESPORTIU, A.

Dissabte 13 a les 19:45h – Camp de Futbol Mpal. Joan Baptista Milà

El Vilanova viatja aquest dissabte al camp del Santboià, un rival de mitja taula que no li posarà les coses fàcils. Cal recordar que el FemFutbol Vilanova arrossega moltes jugadores lesionades i això serà un gran handicap al qual hauran de fer front i així plantar cara en aquest partit i trencar la mala ratxa que les acompanya.

 

El Cunit descansa aquesta jornada.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès