Esports Penedès

Dissabte, 20 de Octubre de 2018
Divendres, 01 Desembre 2017 19:58

Cunit CF i FemFutbol Vilanova, cap dels dos vol la penúltima posició

Les de Vilanova hauran de sumar per no baixar a la penúltima plaça (Foto: FemFutbol Vilanova) Les de Vilanova hauran de sumar per no baixar a la penúltima plaça (Foto: FemFutbol Vilanova) Les de Vilanova hauran de sumar per no baixar a la penúltima plaça (Foto: FemFutbol Vilanova)

IRIS VIVER | La situació pels nostres equips del Garraf en lliga és molt complicada, ja que només tenen darrere a l’Hospitalet Centre Esports. D’altra banda, l’Igualada intentarà trencar la mala ratxa de derrotes que acumula.

Igualada CF, B – Enfaf Crèdit Andorrà, A  (Grup 2)

02-12-2017 a les 16h, Estadi Les Comes

L’Igualada rebrà aquest dissabte al 8è de la lliga. L’Enfaf Crèdit Andorrà es troba a 4 punts de les nostres i és una bona oportunitat per retallar i pujar llocs a la taula classificatòria. Recordem que l’Igualada enllaça 4 derrotes, però al rival tampoc li han anat bé les coses les dues últimes jornades i ha deixat escapar 6 punts.

Viladecans UD, A – FemFutbol Vilanova Club Esportiu, A (Grup 1)

02-12-2017 a les 19:45h, Mpal. Nou Viladecans

El FemFutbol Vilanova viatjarà aquesta jornada a Viladecans, on es troba amb un rival de mitja taula distanciat per 10 punts. El Vilanova lluitarà per endur-se la victòria i així evitar caure a la penúltima plaça de la lliga, actualment ocupada pel Cunit però amb empat a punts entre els dos del Garraf.

Cunit CF, A – SantBoià FC, A (Grup 1)

03-12-2017 a les 17h, Mpal. Cunit

Aquesta pot ser una bona oportunitat pel Cunit d’aconseguir el que seria la segona victòria de la temporada. Les del Garraf es disputaran el partit amb el Santboià, que es troba a 3 punts. És el moment de sumar i sortir de la penúltima plaça que actualment ocupen, no els val una altra opció més que guanyar.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès