Esports Penedès

Dissabte, 20 de Octubre de 2018
Divendres, 10 Novembre 2017 00:39

FemFutbol Vilanova - Cunit, arriba el derbi comarcal (diumenge a les 19.00h)

El FemFutbol Vilanova i el Cunit volen la victòria en el derbi (Foto del FemFutbol Vilanova). El FemFutbol Vilanova i el Cunit volen la victòria en el derbi (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriba l'esperat gran derbi entre els nostres dos equips comarcals representants de la categoria. El FemFutbol Vilanova i el Cunit s'enfronten amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts per escalar alguna posició a la classificació i començar una bona dinàmica de resultats. 


Consulta els resultats i classificació de la categoria

Un derbi comarcal amb urgències: FemFutbol Vilanova - Cunit (diumenge a les 19.00h al Camp Municipal de Vilanova i la Geltrú)

Tot i que la temporada és molt llarga i portem un quart jugada... cal començar a buscar resultats positius per escalar posicions i evitar disgustos a final de temporada. El FemFutbol Vilanova i el Cunit busquen la victòria en el derbi comarcal de la temporada a Primera Catalana. Les locals es troben en la 11a posició amb 4 punts, venint de guanyar al cuer Hospitalet CE (2-4) i fent el seu segon partit consecutiu sense perdre, portant un bagatge golejador de 7 gols a favor per 30 en contra amb Maria Villa com a golejadora de l'equip amb 4 dianes. Les visitants estan posicionades en la 12a plaça amb 4 punts, venint de caure amb la Fundació Hospitalet (3-1), amb 11 gols a favor per 38 en contra i amb Susana Baeza com a golejadora de l'equip amb 7 dianes. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès