Esports Penedès

Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Dimecres, 11 Octubre 2017 08:30

Dues golejades rebudes d'escàndol

El FemFutbol Vilanova encara no ha estrenat el seu caseller de punts (Foto del FemFutbol Vilanova). El FemFutbol Vilanova encara no ha estrenat el seu caseller de punts (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Tot i que eren dues rivals capdavanteres de la classificació, massa golejada. El Cunit i el FemFutbol Vilanova van caure de forma clara i rebent una autèntica golejada davant el Pubilla Casas (8-2) i el Cornellà (8-0) respectivament. 

Consulta els resultats i classificació de la categoria

Un pòquer de Natàlia Sanahuja fa caure a les nostres: Pubilla Casas 8-2 Cunit

Era evident, almenys per efectes classificatoris, que la derrota podria ser el pronòstic per aquest cap de setmana. El Cunit rep una golejada a domicili davant el Pubilla Casas (8-2) en un encontre de clar color local i amb una actuació estel·lar de la seva golejadora Natàlia Sanahuja. Només començar, Beatriz García (1-0 7') i Clara Safont (2-0 9') van fer les primeres dianes i Esther Mangas (3-0 22') i Natàlia Sanahuja van tancar la golejada a la primera meitat (4-0 35'). A la represa, la mateixa golejadora feia un 'hat-trick' (5-0 52', 6-0 68' i 8-1 86') i Alba Poza completava el resultat (7-1 80'). Per part de les nostres, Susana Baeza amb un doblet particular a les acaballes (6-1 79' i 8-2 90') no va ser suficient per combatre amb el rival.

Amb aquest resultat, el Cunit cau a la 10a posició amb 3 punts, aconseguits en la primera jornada, i suma ja 3 derrotes consecutives. La propera jornada ens toca el Levante las Planas B.

Quatre gols a cada part tomba a les del Garraf: Cornellà 8-0 FemFutbol Vilanova

Al igual que l'altre representant de la nostra zona. El FemFutbol Vilanova va caure de forma evident davant el líder de la categoria Cornellà (8-0) en un partit sense gaire història rebent quatre gols a la primera meitat i quatre més a la segona. Laia Margenat amb un 'hat-trick' (1-0 6', 4-0 30' i 6-0 65') i les dianes de Judit Martín (2-0 8'), Andrea Barbero (3-0 19'), Verónica Fernández (5-0 47'), Cristina Molina (7-0 71') i Maria Sabaté (8-0 78') van ser les golejadores del partit. 

Amb aquest resultat, el FemFutbol Vilanova es queda en la penúltima posició de la lliga amb 0 punts, juntament amb tres equips més sense estrenar el caseller de punts, i suma ja tres derrotes consecutives. La propera jornada ens toca el Femení Manu Lanzarote.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès